donderdag 18 april 2013

Taadaaa :D

Dit is het stofje wat ik gister in een sneak peek had gezet. Een nieuw fifties-jurkje :D Oh my, ik ben er écht verliefd op! Ik zag het gister hangen en ik was meteen verkocht. Ik moest en zou dat jurkje hebben. (Ik zweer het, kleding kan echt praten. Wat zeg ik? Schreeuwen!) Oh, als een kind in de snoepwinkel liep ik door die winkel. Ze hebben daar alles wat ik mooi vind; Mariabeelden, bloemetjesservies, fifties-jurkjes en supermooie kasten. En nog veel en veel meer. En, niet geheel onbelangrijk, je krijgt de kleding ook mee in een heel mooi tasje. Roze met zwart:D
Ik wil er nog een petticoat bij hebben, maar ik denk dat ik die zelf ga maken. Moet niet al te moeilijk zijn, dacht ik zo. Dit is echt het perfecte jurkje voor de bruiloft van mijn oom en tante. Ze trouwen in de zomer, dus de kans op mooi weer is groot.
Eigenlijk wilde ik het vandaag al aantrekken, maar het risico dat ik de lucht ingeblazen zou worden was me iets te groot ;)
Kijk, deze koekjes vond ik op Pinterest en die wil ik heel graag een keer maken. Dan trek ik mijn jurkje aan en ben ik bijna een perfecte huisvrouw, whahaha. Ze zijn leuk hè? Ik heb nu al zin om ze te maken, maar dat zal wel een behoorlijke klus worden.

Fijne avond!
Liefs,
Lola


8 opmerkingen:

  1. wat een super leuk jurkje zeg! ben er ook helemaal verliefd op!

    de koekjes van pinterest zijn ook erg leuk. volgens mij ben je dan nog wel even bezig om ze te maken:-)

    liefs
    samantha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Oooh, ik ben er zo ontzettend blij mee. En in Nederlandse webshops heb ik het ook (nog)nergens gezien :D

      Gaaf hè, die koekjes ^^ ik moet alleen nog even goed bedenken hoe ik het ga doen. Sowieso in twee dagen, want het moet tussendoor wel drogen natuurlijk.

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  2. Wat een geweldig, hémels jurkje!!! :D
    En die koekjes zijn gewoon hele kunstwerkjes, haha!

    Fijne avond nog, liefs Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik voel me al zo lang als ik me kan herinneren aangetrokken tot Dia de los Muertos en nu hing ineens dat jurkje voor mijn neus. Vorige week was ik nog in die winkel en toen hing 'ie er nog niet. Het is voorbestemd, ik weet het zeker ;)

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  3. Dat had ik niet goed gerade;) het is een hele mooie jurk, staat je goed. En die koekjes zien er super vrolijk uit. Veel plezier met maken.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was ook een instinker ;) Ik had gister geen goed licht om een foto te maken, dus had ik er maar een sneak peek van gemaakt, whahaha.
      Dankjwel :D

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  4. hihi.. gevonden:) heel mooi dit jurkje!!prachtige bruiloft outfit dacht ik zo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Er komt dan nog een petticoat bij en hele mooie plateaupumps ^^

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!