vrijdag 27 december 2013

Sterretjes, juffencadeautjes en volgend jaar krijgen we een witte kerst

Taadaaa, het resultaat van de sterretjesslinger! Ik vind het zó leuk hangen voor het raam. En van buiten zie je het ook heel erg goed :D En op de foto zijn ook mijn ieniminikerstboompjes te zien. Mét zelfgefrabricerde 'pot' wat eigenlijk gewoon een stuk inpakpapier is, want ik heb geen passende potten ;) Er staan schoteltjes onder om lekken te voorkomen en dat volstaat echt prima hoor.

Voor de juffen van mijn zoon heb ik ook nog een kerstboompje gehaakt, vorige week tijdens het kerstdiner op school heeft hij ze gegeven en ze zijn heel erg goed ontvangen gelukkig. Ik heb ze in neutrale tinten gehaakt, maar mét een gouden glittertje. Zo passen ze in zo'n beetje elk interieur.
Ik heb ze gehaakt naar het patroontje van Ellebel alleen heb ik een iets grotere haaknaald gebruikt. 3 of 3,5 dat weet ik niet meer precies, whahaha.
Voor mijn mams heb ik trouwens ook nog een sterretjesslinger gehaakt in de kleuren van bovenstaande kerstboompjes, ook erg goed geslaagd moet ik zeggen.

Volgend jaar krijgen we trouwens écht een witte kerst, want vandaag heb ik een witte kerstboom gekocht. Een hele hele mooie van 1,50m hoog. Het is misschien een beetje voorbarig om nu al aan de volgende kerst te denken, maar ik moest en zou die kerstboom hebben. Ik weet al helemaal wat ik er in wil hebben; allemaal regenboogkleurtjes en slingers en gehaakte prulletjes. Nu moet ik alleen nog op zoek naar een wit of doorzichtig snoer met lampjes. Gelukkig heb ik daar elf maanden de tijd voor, whahaha. Voor nu staat de boom mooi te wezen in de doos. Al moet ik bekennen dat ik hem vanmiddag heb opgezet om te kijken of hij wel compleet is (en stiekem ook om er nu al een beetje van te genieten) Mijn zoon is al helemaal door het dolle heen dat we volgend jaar weer een echte boom krijgen en hij het niet hoeft te doen met die kleine boompjes, dus samen gaan we helemaal los. Gelukkig heeft mijn man er geen problemen mee, hij vind het allang best.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

1 opmerking:

  1. Wow, super leuke sterrenslinger!! Staat echt vrolijk! Als mensen buiten langslopen kijken ze vast stiekem even naar binnen :D En je juffen-Kerstboompjes zijn schattig! Ben echt benieuwd naar je witte Kerstboom, lijkt me super!

    Heel gelukkig nieuwjaar alvast!! Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!