maandag 10 maart 2014

Supertrots!

Tadaaaaa, mijn gordijn in wording :D Zaterdag hebben we de naaimachine opgehaald en gister ben ik begonnen aan het gordijn. Nou ja, eerst alle lapjes geknipt en dat soort dingen. Ik heb er zóveel stofjes in verwerkt die ik al jaren in de kast heb liggen. Nu komen ze eindelijk van pas :D Oh, ik ben echt zó trots op het resultaat ^^ Hij hangt nu even voor de sier aan de gordijnroede van de andere gordijnen. Ik moet naar een buis op maat zagen en haakjes ophangen bij het raam waar hij moet komen. En ik moet nog het een en ander afwerken en ik wil er nog kantjes en bandjes op maken.
Er zitten in totaal 30 van zulke lapjes in, allemaal uitgeknipt zónder elektrische schaar, whahaha. Ik heb ze zelfs allemaal gestreken. Wát een huisvlijt, er komt zelfs nog een keer een strijkplank in huis. Wie had dat ooit gedacht ;) De kleuren komen echt zo mooi uit nu het wit is hier in huis :D
En dan nu nog even een foto van mijn opgevouwen deken. Er zitten nu 2 toeren vasten om de rand. Maar ik weet nog steeds niet wat ik er nou verder mee wil. Wat een luxeprobleem ;)

Hebben jullie trouwens ook zo'n heerlijk weekend gehad? Ik wel :D Inclusief een ontbijtje mét een overheerlijke ijskoffie van Starbucks er bij, hoe geweldig kan het leven zijn!

Fijne dag allemaal, en geniet van de zon!
Liefs,
Lola



17 opmerkingen:

  1. onweerstaanbaar je lapjes gordijn. ben er helemaal weg van zo mooi !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk, zie in je gordijn een aantal stofjes die ik zelf ook heb :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blog heb je! Ziet er gezellig uit en je gordijntjes zijn heel tof, net als je deken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, je gordijn is echt geweldig, super leuke stofjes, erg kleurrijk! En erg knap gedaan voor je eerste naai-werkje.. (Staat ook nog op mijn lijst om te leren, eerst maar eens uitzoeken wat voor een soort naaimachine goed is om mee te beginnen, totaal geen verstand van haha)
    Liefs, Angel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh leuk, ben nu al benieuwd naar jou naaicreaties :D Ik heb het geluk dat ik veel naaisters in mijn omgeving heb, dus die konden/kunnen me goed adviseren.

      Verwijderen
  5. Leuk zo'n patchwork gordijn bijpassend bij al je mooie haakwerk!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Zag pas toen het gordijn hing dat het echt óveral bij past :)

      Verwijderen
  6. Allemaal reuzegezellig, en inderdaad zoals Marijke zegt, vond ik ook al dat de kleurtjes van de twee zaken goed bij elkaar matchen!

    Het wordt allemaal even leuk bij jou in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben nog steeds zooo verbaasd dat alles er veel mooier uitziet nu mijn huis als basis wit is :D

      Verwijderen
  7. Wow, je gordijn is super!!!! Echt mooi, wat een werk! En jaaa, genieten van de zon doe ik zeker, wat een kadootje, zo'n vroege lente! :D

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Het aan elkaar naaien was het minste werk. De meeste tijd ging echt zitten in het knippen van de lapjes en een mooie volgorde bedenken, whahaha.

      Verwijderen
  8. Hoi Lola.
    Via Pinterest kwam ik op je blog terecht. Wat een super leuke dingen maak je! Ik zou ook graag zo'n deken haken, maar weet niet goed welk haakgaren ik wil gebruiken. Wat heb jij gebruikt voor deze deken? En welke maat haaknaald?
    Echt super leuk al doe kleurtjes!!

    Groetjes Myrthe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!! Ik haak vrijwel altijd met SMC Catania, Phil Coton 3 of OnLine Linie 65 :) En deze deken heb ik gehaakt met nr 3 van Clover. Ik werk eigenlijk nooit met een kleurenschema, maar ik pak gewoon wat het dichtste bij ligt, daarom zitten er ook zoveel verschillende kleurtjes in.

      Bedankt voor het supercompliment.
      Fijne dag!
      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!