zondag 27 maart 2016

Mandala Madness CAL 2016


Jaaa, ik doe ook mee met de Mandala Madness CAL, ik heb de tweede week net klaar en ik ben nu al onwijs blij met hoe het er uit ziet. Het geschreven patroon kan je hier vinden het de bijbehorende video vind je hier. Er is zelfs een Nederlandse vertaling, maar die gebruik ik zelf eigenlijk niet. De buitenste rand is trouwens paars, maar op de foto komt dat niet zo heel goed uit,


Hier nog even een close-up :) De kleuren heb ik niet van tevoren al bepaald, ik pak gewoon wat het dichtste in de buurt ligt, whahaha. Ik ben donderdag trouwens pas begonnen en ik had net week 1 af toen week 2 al online kwam. Vandaag had ik eindelijk tijd om week 2 te haken en ik ben maar in één keer doorgegaan. Ik ben zelf ook zo ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Ik geloof dat het een deken moet worden, maar ik weet niet of ik wel zo lang door ga hoor. Ik kan al een dekenwinkel beginnen en ik ben natuurlijk ook nog met mijn Temperature Blanket bezig. gister kon ik eindelijk een nieuwe kleur toevoegen doordat het zulk lekker weer was. Maar ik mag pas donderdag een update op mijn blog plaatsen, whahahaha.

Fijne avond allemaal, en geniet nog van de vrije dag morgen!

Liefs,
Lola

10 opmerkingen:

  1. WoW, wat ontzettend gaaf! Ziet er nu al geweldig uit. Ben benieuwd naar het vervolg....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D :D :D Ik kan ook niet wachten op het eindresultaat. Nu moet ik tot donderdagavond wachten, dan is deel 3 er pas ;)

      Verwijderen
  2. O, wat supermooi. Even doorgeklikt en dan vind je meer info. O, wat mooi, iets om te onthouden. Maar eerst mijn andere dekens afmaken. Via jou volg ik wel hoe het gaat worden. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!! Ik weet om eerlijk te zijn niet eens precies wat het gaat worden. Volgens mij een deken, whahaha. Ik ben nu ook met 86 dingen tegelijk bezig hoor, maar sommige projecten kan ik nou eenmaal niet weerstaan ;)
      Ik hou je op de hoogte van de vorderingen.

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  3. Gorgeous !!!!
    Have a creative week !
    Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! Nu ben ik toch echt een beetje(gezond)jaloers. Echt super mooi!
    Dat ik nu toch juist moet verhuizen hé ... pff al dat werk en geen tijd om aan deze prachtige Cal mee te doen. Hopelijk kan ik de bestanden hiervan later terugvinden want heb laptop niet steeds voorhanden nu. Doeme toch hé (sorry ... hihi ...)

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt!! En je hoeft écht niet jaloers te worden/zijn hoor :) Je kan hem altijd zelf nog maken en de link laat ik gewoon in m'n bericht staan en anders stuur ik hem je wel :)
    Schiet de verhuizing al op?

    Liefs,
    Lola

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wilde even zeggen dat ik die van jou mooier vind dan het origineel!
    Ik denk dat het door de kleuren komt die je hebt gebruikt :) Echt superleuk!

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!! Wat een fantastisch compliment zeg :D

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!