dinsdag 31 mei 2016

Een zomers balkon


Voilá. mijn balkon is redelijk zomerklaar, ik moet nog een paar plantjes in een pot doen en dan is het klaar. Nou ja, voor zolang als het duurt, want er zullen ongetwijfeld nog meer plantjes en potten bij komen, whahahaha. Ik ken mezelf ;)


Sommige plantjes zijn nu nog wat klein, maar dat groeit snel genoeg. Speciaal voor Sigrid plaats ik nu al foto's :D Die bak van de hangplant is trouwens onwijs handig, er zit een waterreservoir in, dus als ik er een keertje een paar dagen niet ben is er niet meteen een man overboord. Gelukkig maar, want uitgedroogde planten vind ik altijd zo'n triestig gezicht.


Die bloemen in de achterste pot zijn begonia's, maar nu zien ze er nog een beetje uit als waterlelie's. En die oranje potten zijn in het echt onderhand fluorescerend, whahaha. In de middelste pot zit portulaca. Dat zijn zo'n beetje mijn favo plantjes. Ik vind het zo leuk dat ze gaan slapen als de zon weg is en als ze 'wakker' worden zijn ze een andere kleur :) Ik heb er nog een bak van staan op de andere rand van het balkon.


Deze bakken heb ik ook al een eeuwigheid, ze waren eerst knalroze, kan je het je voorstellen? Ik niet meer eigenlijk, maar je kan het zien aan de binnenkant van de hengsels ;)

Eigenlijk had ik nu ook een update van mijn temperature blanket willen plaatsen, maar ik heb deze maand nog niet af. Het wil nog steeds niet gaan met haken. Vanmiddag heb ik het geprobeerd, maar net zo hard weer opgegeven. Dat leek me ietsjes verstandiger ;)

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

10 opmerkingen:

  1. Wat heb je het geweldig fleurig gemaakt op je balkon, ik hou van al je kleurtjes van pot en plant!
    fijne dag,
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!! Eigenlijk wil ik ook nog een leuk kleurig kleed op de vloer. Dat is gewoon saai grijs beton, whahaha. Maar dat komt nog wel een keer :)

      Fijne avond!
      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  2. Leuk al die kleurtjes. Het maakt het direct een stuk vrolijker en gezelliger. Misschien grijze beton een kleurtje geven ( speciale verf) Mooie foto's trouwens!

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!! Jaaa, leuk hè :D Het liefst zit ik de hele dag buiten nu, maar dat kan natuurlijk niet ;) Is die verf er toevallig ook in het roze?

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  3. Lovely flowers !!!!
    Have a shinny day !
    Anna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you!!!
      I wish you a very sunny summer day as well :)

      Love,
      Lola

      Verwijderen
  4. dat ziet er fleurig uit ..ik hou wel van die kleurtjes
    nog een fijne middag en geniet maar van je vrolijk balkon
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt!! Ik wil zoveel mogelijk kleurtjes om me heen verzamelen, whahaha. Vorig jaar had ik ook zwarte bloemen, maar ik weet zo gauw niet meer welke dat nou waren.

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  5. Gewéldig!! Dankjewel voor de foto's :-)
    Had het al in de rapte op FB gezien, maar nog geen kans om op de blog te komen kijken...
    Fantastische kleuren en superleuk die portulaca's!
    Ik zou zo meteen op jouw balkon willen komen zitten :-)
    Groetjes, Sigrid x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan!! Ik heb er intussen nog een paar plantjes bij. Ik was gister even naar de markt gegaan om aardbeien te kopen en ik kon het niet laten om wat plantjes te kopen, whahahaha.
      Helaas schijnt de zon nu niet en waait het heel hard, en er is kans om regen. Dus ik heb de deken en de kussens van m'n bankje gehaald. Maar je bent welkom hoor :)

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!