woensdag 13 november 2013

Egeltjes, uiltjes en kussenhoezen

Jaaaaaa, eindelijk kan ik laten zien waar ik mee bezig ben geweest! Een uiltjesmutsje en en en een egeltjesmutsje :D Het patroontje heb ik zelf uitgedacht, ik heb getekend, geteld, weer uitgehaald en uiteindelijk is dit het resultaat. Geweldig hè? Stiekem ben ik er best wel een beetje trots op.
Vandaag kwam er een vriendje van mijn zoon spelen en samen hebben ze de mutsjes uitgebreid gekeurd en bewonderd :)
Nu nog een mooi pakketje er van maken en dan kan het op de post. Mijn vingers jeuken al weer om weer wat nieuws te haken. Heb al een leuk idee voor nog een mutsje. Ik heb de deken nog steeds niet af, ik haak steeds tussendoor een paar toeren. Dus dat kan ik niet als project beschouwen ;)
Hier nog een zijaanzicht van het egeltje, zijn snuitje steekt echt uit. En ik vind het ook echt egelkleurtjes. Het lijkt net of hij écht stekeltjes heeft.

Ik zou trouwens zó graag een keer naar een egelopvang of zo willen, lijkt me echt geweldig om al die schattige beestjes te zien. Als ik een tuin zou hebben, zou ik er ook een egelhuisje in bouwen, dan komen ze gezellig bij ons in de tuin :)

Weten jullie nog dat ik het laatst over het project had waar ik niks over kon zeggen? Nou, het is af en al gegeven, dus ik kan hier het resultaat eindelijk showen :D
Het is een kussen geworden :D Van 30x30 ongeveer. Het zijn eigenlijk superretro kleuren en ik heb ze puur op gevoel gekocht, maar het klopt dus precies. En het binnenkussen is ook nog is exact de kleur die ik hebben wilde. Dit is de voorkant van het kussen, simpele cirkels in een vierkantje met nog wat extra toeren er omheen. Ik heb wel enorm zitten puzzelen op de volgorde trouwens.
Dit is de achterkant, gewoon een granny, niks bijzonders. Maar de kleuren komen zo wel heel erg mooi uit :)

Nou, ik ga even verder dromen over mijn projecten.

Fijne avond!
Liefs,
Lola




8 opmerkingen:

  1. Wat heb je mooie spulletjes gehaakt zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuk allemaal , oh dat egeltje! super lief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik heb echt zo mijn best gedaan op het egeltje, en ik ben superblij met het resultaat.

      Verwijderen
  3. Wow, ik zou zeker trots zijn, wat een mooie creaties!!! :D Echt zo knap, het egeltjes heeft inderdaad net stekeltjes! En het kussen is zo mooi, de kleuren zijn echt super!

    Fijne dag! Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Awh dankjewel :D Ik hoop dat de ontvanger blij is met de mutsjes. Ze zijn voor twee broertjes :)

      Verwijderen
  4. Super, super cute! En dat kussen, wow....

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!