woensdag 6 november 2013

Meet Sjaak en Ninja Turtles

Dit is Sjaak, de nieuwste aanwinst in Huize Lola, wat een schatje hè? Ik ben er helemaal verliefd op en hij past perfect bij de collectie hertjes die ik al heb. Een kussen is eigenlijk een gebruiksvoorwerp, maar hier mag écht niet tegenaan gezeten worden hoor ;) Sjaak zit gewoon op een stoel en kijkt de hele kamer rond, whahaha.
Er is ook nog een zwijntjesversie en die komt ook nog in huis ;)

Ik heb op de Kreadoe trouwens wel echt mijn slag kunnen slaan. Ik had met mezelf afgesproken dat ik alleen maar dingen mocht kopen waar ik op korte termijn wat mee zou doen en dat is goed gelukt. Heel veel katoentjes en wolletjes en leuke stofjes en zo. Van die stofjes ga ik een gordijn maken voor bij de voordeur. Er komt altijd veel tocht uit de gang en ik heb bedacht dat als ik een gordijn maak en er een stuk fleece achter stik, het dan een stuk warmer zal zijn. Als het goed is heb ik nu genoeg stofjes. Nu alleen nog de tijd vinden om het te maken en een manier bedenken om het goed op te hangen.
Kijk, dit zijn de stofjes die ik heb gekocht. Leuk hè? De meeste stofjes hebben een witte ondergrond omdat het zo donker is in de gang en ik er nog wel een beetje daglicht in wil hebben. Hmmm, misschien moet ik dit weekend maar gewoon beginnen, zoveel werk is het tenslotte niet.

Én, ik ben weer helemaal into haken :D Ik ben nu bezig met een projectje in kleuren die ik normaal niet snel zou gebruiken, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen. Ik zeg nog niet hoe of wat, want het is nog een verrassing voor de ontvanger ;) Mijn deken schiet ook al heel erg op en ik heb gister een ontzettend schattig Ninja Turtle-mutsje gehaakt, supersnel klaar en echt heel erg leuk. En ik heb nog meer leuke dingen om te haken; een uiltjesmutsje en een egeltjesmutsje, naar aanleiding van een knuffel. En de mooie katoentjes heb ik al gevonden :D
En het patroontje heb ik al helemaal uitgedacht, zelf ben ik ook al benieuwd naar het resultaat!
Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola6 opmerkingen:

 1. Wat een dotje zeg! als je erg naar kijkt smelt je gewoon! Super leuke stofjes heb je gescoord, ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D
   Ik ben benieuwd of het gordijn net zo wordt als hoe ik het in mijn hoofd heb, maar dat gaat vast wel lukken.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Aaaw, wat een schatje is Sjaak!! :D En je mutsje is echt leuk, ben benieuwd naar je volgende maaksels!

  Liefs,Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ^^
   Ik ben hard aan het werk om weer mooie dingen te maken. Je zult ze vanzelf wel op mijn blog zien verschijnen.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. Hoi, hoi, schattig mutsje! Wie wordt de gelukkige?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!