maandag 17 maart 2014

Cadeautjes!

Mijn feestje is geslaagd :D Ik heb zulke mooie dingen gekregen, ben echt goed verwend, whahaha. Natuurlijk een heleboel bloemen, daar word ik altijd zo blij van en dat weet zo'n beetje iedereen ;) En allemaal spullen voor het naaien die ik nog niet had en hele mooie bekers en een speciaal haakschriftje en nog véél meer.
En en en dit prachtige boek, het is echt mijn naaibijbel, whahaha. Er staan zúlke mooie dingen in, ik kan niet wachten om te beginnen. Het kriebelt aan alle kanten. Binnenkort ga ik in de slaapkamer een naaihoekje maken. Dan kan ik alles tenminste gewoon laten liggen. Nu werk ik aan de eettafel en dat is echt verre van ideaal. Ik moet alles constant aan de kant liggen en ik kan moeilijk verwachten dat iedereen maar op de bank gaat eten als ik bezig ben ;) Oh ja, die bos bloemen op de foto heb ik ook gekregen.
Dit is de blikvanger van de avond hoor, een zelfgemaakte opbergkist/voetenbank. Hij past precies onder de salontafel en ik heb er al mijn stofjes en katoentjes in. Het staat veel mooier zo in plaats van al die losse plastic bakken, whahaha. Mooi hè? Ik ben er echt zo ontzettend blij mee. Er zitten ook wieltjes onder zodat ik het makkelijk kan verplaatsen.
Oh ja, ik heb nog véél meer gekregen hoor, teveel om op te noemen. Dan wordt het ook zo'n saai verhaal, whahaha.

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola7 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd, wauw wat een leuke opbergkist!
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je bent zeker goed verwend, heerlijk! En de opbergkist is helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ♥ ooo, beautiful! Happy day for you, my friend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd nog en wat heerlijk dat je zulke fijne en geslaggde kado's hebt gekregen!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog van harte gefeliciteerd !! en een eigen hoekje om te hobbyen is heerlijk ! ben benieuwd naar wat je allemaal gaat maken :-) succes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, het lijkt me heerlijk om een eigen hoekje te hebben. De slaapkamer is er groot genoeg voor gelukkig :) En ik heb al zóveel leuke ideeën in mijn hoofd, nu nog de tijd vinden, whahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!