woensdag 26 maart 2014

Mijn eerste jurkje is bijna een feit

Woohoo, mijn allereerste jurkje is bíjna af!! Ik moet er nog knoopjes op doen en een bandje op het lijfje en nog wat kleine dingetjes afwerken. En dan kan ik zeggen dat ik écht een heus babyjurkje heb gemaakt :D Ik ben nu al trots op het resultaat! En ik ben echt verliefd op het stofje, nu het niet meer alleen een lapje is vind ik het nóg leuker, whahaha. De ontvanger is in ieder geval al helemaal weg van het stofje, dus eigenlijk kan het niet meer stuk.

Komende zondag ga ik naar de Vogeltjesmarkt en misschien vind ik daar ook nog wel mooie lapjes, ik heb nu al zo veel zin om er heen te gaan. En het schijnt echt prachtig weer te worden, misschien zit er zelfs wel een Rokjesdag in. Vorig jaar ben ik er ook geweest, was echt heel gaaf. Zag er een hondje waar ik echt verliefd op werd, maar niet mee mocht nemen, whahaha.

Ik zag trouwens dat ik er weer aardig wat nieuwe volgers bij heb, in totaal heb ik er nu 134, dus mijn doel komt al dichterbij! Jullie hebben nog precies een week om nieuwe volger te worden en om hier een berichtje achter te laten. Volgende week (2 april) maak ik de winnaar van het pakketje bekend :D

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

10 opmerkingen:

 1. Wordt je toch helemaal vrolijk van.
  En voor de eerst keer helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D Ik weet zeker dat het super staat bij het meisje waar het jurkje voor is :)

   Verwijderen
 2. O. zo leuk dat naaien en dan in die vrolijke kleuren. Heel veel gedaan, toen de kids klein waren. Nu weinig, vaak op kaarten. Hihi. Maar leuk vind ik het als ik zie dat anderen het doen. Het tutteldoekje was makkelijk om te haken, alleen wist ik even niet hoe de vleugeltjes moeste. Een magische ring ken ik niet, zoek ik wel op internet op. Groeten Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik baal echt een beetje dat ik niet kon naaien toen mijn zoon klein was, ik denk dat ik hem nu geen plezier meer doe met zelfgenaaide kleding, whahaha. Een magische ring is echt heel makkelijk, het is een trucje die je even door moet krijgen, maar daarna wil je niets anders meer. En door de magische ring krijg je ook geen 'gat' in je haakwerk, vind ik mooier staan.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. ♥ SUPER! love this! Happy day for you!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeker een stofje om verliefd op te worden !! knap hoor zo'n jurkje maken dat zie ik mezelf nog niet doen ! De vogeltjesmarkt, worden daar nog steeds dieren verkocht ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Heb ook geen patroon gevolgd, maar gewoon gedaan waarvan ik dacht dat logisch is.
   Er is nog maar een klein stukje op de markt waar dieren verkocht worden, maar alleen nog maar kippen en vogeltjes en een enkel konijn.

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!