vrijdag 21 maart 2014

Vintage lapjes

Kijk eens wat een fantastische lapjes ik van mijn mams heb gekregen! Ik ben er zó blij mee en ze zijn al zó oud :D Van die groene stof met bloemetjes had de moeder van mijn mams een halterjurk en ik wil er voor mezelf een rokje van maken, lijkt me echt heel erg gaaf :D En van die andere twee lapjes ga ik kussenhoezen maken. Van origine zijn het kussenslopen en ze zijn nog van mijn opa en oma geweest en ik hoop dat de dekbedhoezen ook nog ergens zijn, dan kan ik nog een gordijn of een deken maken :D Oooh, ik zit echt vol nieuwe ideeën. En aankomende zondag ga ik naar een Stoffenbeurs, heb er nu al zin in. Sowieso ga ik ook nog naar het spektakel in mei, maar dat duurt nog zó lang (alhoewel, de tijd vlíegt echt!)
Het schiet ook al aardig op met mijn kussenhoesje, ik heb niet zoveel gehaakt als ik zou willen, ik had het te druk met andere dingen. Maar hé, alles op z'n tijd en haast heb ik ook niet :) Als ik eenmaal toe ben aan de rand ga ik gouddraad gebruiken, lijkt me wel een gaaf effect geven.

En en en, ik ben weer bezig met een nieuw patroon wat ik met jullie wil delen. Als het zo ver is zie je het vanzelf wel op mijn blog!

Dan ga ik nu nog even genieten van de zon en mijn jas buiten hangen, die is kletsnat geregend toen ik vanmorgen naar school fietste. En zelf leek ik wel een verzopen katje, whahaha. Gelukkig kon ik meteen droge kleren aantrekken. Vroeger vertikte ik het om een regenbroek aan te doen en dan zat ik de hele dag op school met een natte stinkende broek. Bah! Mijn zoon wil eigenlijk ook geen regenbroek aan, maar nu hij een zwarte heeft vind ie het niet meer zo heel erg, whahaha.

Fijn weekend allemaal!
Liefs,
Lola

Meedoen aan mijn give-away kan ook nog steeds en ik heb al gezien dat ik er meer volgers bij heb. Echt superleuk!! Bedankt :D

1 opmerking:

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!