woensdag 13 januari 2016

C2C Wasbeer


Tadaa, ik heb weer een C2C-projectje klaar :) Een wasbeer dit keer, schattig hè, om instant verliefd op te worden. Ik ben maandagavond begonnen en gisteravond was het al klaar. Ik heb vandaag alleen de rand er omheen gehaakt om het passend te krijgen. Hij is nu 40x40 en als het eindelijk stopt met regenen ga ik zo nog even naar de stad om een kussen te kopen. Dan naai ik het daar met de hand op en kan 'ie vanavond nog op de bank liggen :)

Maar het is écht waar wat ze zeggen; corner to corner haken is zooo verslavend! Zoals ik de vorige keer al zei heb ik zo ongeveer een miljoen dingen in mijn hoofd. En zo onderhand even zoveel patronen. M'n halve laptop staat er mee vol of ik heb ze uitgetekend in een schriftje, whahaha. Wat wel een enorme klus is, want ik teken alle ruitjes zelf en ik heb me al 86.000 keer vergist en dan kon ik weer opnieuw beginnen ;)


Dan ga ik nu een plak appelkaneelcake eten, Die heeft mijn zoon gister gebakken :) Hij houdt zoveel van koken en bakken. Dat is echt ontzettend fijn, ik vind het heerlijk om hem dingen te leren en hij heeft er heel veel aan als hij nu al leert koken. Dan hoeft ie niet op noodles te leven wanneer hij het huis uit is (gelukkig duurt dat nog lang) en voor mij is het ook wel lekker dat ik niet altijd hoef te koken. Hij is nu begonnen met in een schriftje schrijven wat hij allemaal nog wil leren koken, maar pasta blijft tot nu toe echt zijn favoriet :D

En als ik mijn cake op heb ga ik verder met mijn flamingo haken. Ik hoef alleen nog maar de staart, maar ik heb zóveel te doen en ik ben zo druk in mijn hoofd dat ik er gewoonweg niet aan toe kom. Best frustrerend trouwens ;)

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

12 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ondanks ik vlotjes kan haken en al heel wat projecten heb afgewerkt krijg ik die C2C niet onder de knie :-(( Misschien toch eens een dagje extra gaan oefenen.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D Dat heb ik met de veren van die flamingo uit het boek van Vanessa Mooncie. Ik krijg het gewoon níet voor elkaar en ik vind het superfrustrerend ;)
   Op de site van wolplein staat wel een filmpje waarin ze het C2C uitleggen en laten zien, misschien heb je daar wat aan?

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Alweer zo'n leuk project!! Straks moet er nog een grotere bank komen voor al die kussens�� Heerlijk die kleine kok in huis!! Lijkt mij ook wel wat��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, waarschijnlijk. Krijgen we meer bank dan wat anders in huis en uiteindelijk gooien we alleen maar matrassen op de grond. Net als de Stampertjes uit Pluk van de Petteflat ;)
   Maarreh, ik wil die kleine kok wel een keertje uitlenen hoor :D

   Verwijderen
 3. Wat heb je dat weer super leuk gemaakt. Trots op je.
  Kan ik niet eens een keer iets bestellen? Lees c2c rozenkussen?... Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard :D Iets borduurderigs, maar dan als C2C, komt voor elkaar :D

   Verwijderen
 4. Amazing !!!! As your blog !
  Thanks for your visit !
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Dankjewel :D
   Ik ben hem as we speak op een kussen aan het zetten. Steekje voor steekje, een monnikenwerk, whahaha.

   Verwijderen
 6. Hey,

  that's a great blanket! I love pixel crochet and the cute racoon is a lovely motif.

  Greetings Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you :D I've made a pillowcase out of it, instead of a blanket :)

   Love,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!