vrijdag 29 januari 2016

Nieuwe klok


Vorige week heb ik een geweldig cadeautje gekregen; een nieuwe klok. Ik ben er helemaal verliefd op :D Toen ik hem thuis ophing vond ik alleen het zwarte te hard staan op een witte muur, dus besloot ik hem over te spuiten. De hele week ben ik bezig geweest met het zoeken naar de juiste verf. Uiteindelijk kwam ik uit bij de spuitbussen van Edding, die zou ik gewoon zo'n kunnen gebruiken op metaal zonder het voor te behandelen en zuinig in gebruik zijn. Dat laatste viel me eerlijk gezegd heel erg tegen. De spuitbus is na dit projectje al leeg, maar toch :)


Dit is het resultaat en ik ben er erg blij mee. In het echt is het wel wat meer roze, net zo roze als de lichtroze bloemetjes op de klok :) Mooi hè?

Ik heb mijn zinnen trouwens gezet op een behangetje met bakstenen er op, de witte variant, dat dan weer wel. Anders wordt het te druk.Maar dat lijkt me zó leuk staan op het muurtje bij de eettafel. Ik denk dat ik twee rollen nodig heb, dat valt op zich nog wel mee en mijn mams wil best helpen afkrabben. Er zit nu een of ander behang onder waar ik gewoon met muurverf overheen geschilderd heb, maar dat raakt los aan alle kanten. Ik denk dat ik het er zonder al te veel moeite gewoon af kan trekken. En heel eigenlijk wil ik het voor mijn verjaardag nog gedaan heb. Daar heb ik gelukkig nog wel even de tijd voor, maar als ik iets in mijn kop heb, heb ik het het liefst gister nog gedaan hebben, whahaha.
Kijk, dit moet het worden, supergaaf toch!!


En ik heb weer een haakopdracht gekregen waar ik superblij mee ben. Een uiltjesmutsje voor een baby'tje die in april verwacht wordt. Superleuk en ik heb nu al zin om er mee te beginnen. Ik ga het in de kleurtjes van het behang haken, want of het een jongetje of meisje is is nog niet bekend :)

Voor nu, een fijn weekend allemaal!
Liefs,
Lola

3 opmerkingen:

 1. Mooi geworden, je klok. Dat behang is echt iets voor jou. En ja, zo blijf je bezig:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D Whahaha ja hè, elke keer als ik naar het muurtje kijk zie ik het al hangen ;)

   Verwijderen
 2. Hey, leuke klok�� Ik vond het zwart ook leuk hoor maar dit roze is ook super en echt iets voor jou! Succes met het muurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!