dinsdag 2 februari 2016

Even een tussendoortje..


Ik had zo'n zin in een klein tussendoorprojectje dat ik dit schatje heb gehaakt, de inspiratie komt hier vandaan, maar ik heb er mijn eigen draai aangegeven. Ik vind het ook helemaal geen konijn, meer een monstertje :) En de kleuren vind ik heel mooi, had ik toevallig nog liggen. Hij hang nu aan een draadmandje van de Action en de kleur past er echt perfect bij. Normaal bewaar ik mijn cadeaupapier in die mand, maar voor de foto mocht dit monstertje die wel even claimen ;)


Mijn zoon is al helemaal zenuwachtig voor vanavond. Hij gaat helpen bij de open avond van zijn school. En dat vind ik zó leuk. Vroeger (oké, dat is nog niet eens zo gek lang geleden) deed ik dat ook altijd op mijn school en ik heb er hele fijn herinneringen aan, Toch kan ik me niet voorstellen dat het pas een jaar geleden is dat we zélf op die school gingen kijken. We zijn er heel wat af geweest hoor. Maar bij deze school was mijn zoon helemaal in zijn element en waren we hem de hele avond kwijt, whahaha. De volgende dag heb ik hem meteen ingeschreven en nu is hij al bijna brugger-af. Ik vind de tijd veel te snel gaan. Maar als zelfs kinderen nu zeggen dat het zo is, dan kan het bijna niet anders of de tijd gaat inderdaad sneller ;)

Ik ga trouwens beginnen met een temperature blanket. Ik weet dat het de bedoeling is dat je die vanaf 1 januari haakt en dan elke dag van het jaar een toer haakt, maar ik had er nooit eerder van gehoord en ik ben van mening dat je op elke willekeurige dag kan beginnen zolang je het maar een jaar doet ;) Nu ben ik dus druk bezig met het uitzoeken van kleurtjes en een schema maken voor de temperatuur. Ik ga per 3 graden een kleur kiezen en dan per dag een toer halve stokjes haken. Een toer vasten vind ik niet zo mooi en met alleen maar stokjes wordt de deken veel en veel te lang. Al ben ik er van overtuigd dat het met halve stokjes ook al een enorme deken wordt hoor, maar ik wil hem toch op bed leggen als sprei, dus dan maakt het niet zo heel veel uit :)


Ik zag laatst op de blog van Liz (geweldige leuke blog trouwens) een foto staan van Dr. Martens en toen moest ik meteen denken aan mijn eigen verzameling. Dit is toch echt wel mijn favoriete paar hoor. Ik heb ze in de IJhallen gekocht voor twee tientjes en ze waren nog nooit gedragen, whahaha. Kijk, van zulke schatten hou ik nou :D

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi, je Docs! En lief dat je mijn blog noemt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D Graag gedaan hoor, ik vind gewoon écht dat je een leuke blog hebt! :)

   Verwijderen
 2. Schattige knuffel heb je gemaakt. Het wordt tijd voor weer een rondje IJhallen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, is al 100 jaar geleden! Zal eens kijken wanneer het weer is.

   Verwijderen
 3. Schattige knuffel. Leuk mandje, bij ons bij de Action staan steeds andere, die vind ik dus niet leuk haha ik wil er zo 1 ;)
  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D Deze kleur vind ik zó mooi. Heb hem nu een maand of 3 geloof ik. Er was ook nog een blauwige versie. Maar volgens mij was het eenmalig in het assortiment, want daarna heb ik ze nooit meer gezien, whahaha.

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 4. Cute little monster !!!!
  Nice boots !
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!