maandag 22 februari 2016

Een klein projectje


Van de week heb ik deze kies als klein projectje gehaakt, ik vind het zó schattig geworden. Het is een (koop)patroon van Dendennis. Als ik de volgende ga haken, haak ik de wortels wat groter, nu vind ik ze een beetje ielig, whahaha. De achtergrond op de foto is trouwens een stuk cadeaupapier, maar het past er perfect bij hè :)

Ik ben nu echt met 86.000 dingen tegelijk bezig, voornamelijk met haken, maar ook met Postcrossing en m'n verjaardag. Het duurt nog wel een paar weken, maar ik vind het leuk om nu al te bedenken wat ik wil bakken en hoe ik het wil versieren. Als ik jarig ben wil ik ook altijd slingers hebben hangen, anders voel ik me niet echt jarig. Dat had ik als kind al. Ik ben sowieso echt gek op slingers, ik heb er een paar in huis die ik het hele jaar laat hangen. Elke keer als ik ze zie word ik er vrolijk van.


Van dit schaartje word ik ook vrolijk, die heb ik zaterdag gekocht. Mijn mams had er vroeger ook zo eentje en die vond ik prachtig en nu heb ik er eindelijk zelf eentje. Ik heb ook de resterende kleuren voor mijn deken gekocht. Althans, voor alles boven de 21 graden. Ik heb nog tijd zat om de kleuren te kopen voor als het weer gaat vriezen, whahaha. Binnenkort zal ik een foto van de katoentjes maken bij daglicht, dat is toch het mooiste :) Mijn deken groeit ook met de dag en zelfs het afhechten van de draadjes hou ik netjes bij. Scheelt me zóveel werk en als je het bij houdt is het niet eens zo erg om te doen ;)

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja hè, nooit geweten dat zoiets gewoon zo schattig kan worden, whahaha.

   Verwijderen
 2. Zou een tof cadeau zijn voor de tandarts! Als die tenminste een cadeautje verdient... haha.
  Ps: Ik hecht ook steeds regelmatig de draadjes af, want achteraf wordt het een veel te grote taak, die dan toch blijft liggen.
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, deze is toevallig voor mijn tandarts. Is echt een schat van een vrouw :D
   Irritant is dat hè, meestal neem ik me voor om meteen de draadjes af te hechten en dan komt het er nooit van. Maar nu ben ik goed op weg. Al is het jaar nog lang niet om, dus mijn goede voornemen kan nog gigantisch falen ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!