maandag 31 maart 2014

Wat een heerlijk weekend!

Oooh, wat heb ik toch een heerlijk weekend gehad. Zaterdag hebben we heerlijk gebarbecued en de buitenhaard aangehad. Het was de eerste  zomerse barbecue van het jaar en ik zou het liefst elke dag barbecueën. Ik ben zelfs een zelfbenoemde Grillmeister, whahaha ;) Maar goed, dat was echt heerlijk en we hebben de hele avond nog buiten gezeten. De buurvrouw bleef ook gezellig eten en van haar heb ik dit schitterde kastje gekregen. Als een soort van verlaat verjaardagscadeau. Ik weet er nog niet de precieze plek voor, dus hij staat zolang op het balkon en doet dienst als tafeltje. En ach, zolang het niet regent kan ie prima buiten staan :D
Het beeld wat er op staat heb ik gister op de Vogeltjesmarkt gescoord, ik 'spaar' zulke beelden en ik ben er onwijs blij mee. Ze was helemaal ingepakt in krantenpapier, maar ik was als de dood dat er wat mee zou gebeuren of dat iemand tegen me aan zou botsen. Gelukkig is dat allemaal niet gebeurd en staat ze te pronken op de boekenkast, naast de andere beelden :)
Mooi hè :D Verder nog heerlijk rondgelopen op de markt en mijn zoon de dieren laten zien die ze daar verkopen. Maar dat vind hij zielig, eigenlijk wilde hij stiekem alle kooitjes openmaken zodat de diertjes konden ontsnappen.
Op de terugweg bij toeval nog langs een outlet gereden en daar móest gestopt worden omdat mijn favo merk daar verkocht wordt. Nu ben ik een jurkje en een shirtje rijker en ik ben er zó blij mee, vooral omdat niet half Nederland er in loopt. Dubbel winst dus :D

Jullie hebben nog tot woensdag om mee te doen aan mijn give-away, dus mocht je nog kans willen maken... Óf weet je iemand anders die er heel erg blij mee zal zijn, spread the word!!

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

8 opmerkingen:

 1. Hallo grillmeister,

  Wat fijn dat je binnenkort in een origineel jurkje rondloopt.

  Verder denkt mijn dochter er net zo over als je zoon: ze vindt dieren in kooien heel erg zielig. Van de andere kant bezoekt ze heel erg graag de zoo, ondanks de tegenstrijdigheid. Die van Edingburgh is tot op dit moment de mooiste ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, mijn zoon gaat ook graag naar de dierentuin, op de een of andere manier vind hij dat niet zielig. Dat is eigenlijk wel gek hè? Oeh, ik ga meteen kijken naar die van Edingburgh. Binnenkort wil ik naar de dierentuin van Antwerpen, die lijkt me ook heel erg mooi.

   Verwijderen
 2. ♥love! ♥♥ Happy day, my dear friend! xxx Riitta

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!