maandag 3 maart 2014

Drukke week en haakles

Tulpen en ranonkels, heb ik mezelf maar cadeau gedaan omdat ik zo ontzettend veel van bloemen hou :D Ik word helemaal vrolijk als ik mijn bosje zie groeien in de vaas, whahahaha. Ik probeer elke week verse bloemen te halen, maar soms schiet het gewoon bij in. Met name als ik roosjes in huis heb. Aangezien te uitdrogen vergeet ik dat ze er überhaupt staan. *shame on me*

De vakantie is voorbij voor mijn zoon en we hebben een hoop dingen gedaan, echt superleuk. Naar de kinderboerderij, Beeld&Geluid, Archeon, stuk fietsen. Dat soort dingen. Intussen heb ik ook nog het een en ander in huis kunnen doen. Dat is wel fijn hoor, mijn zoon is nu op een leeftijd dat ik hem niet meer de hele tijd hoef te entertainen en dus ook gewoon de dingen kan doen die ik moet doen. Vandaag heeft ie een studiedagje, dus morgen weer écht naar school.

Deze week is vol met verjaardagen, dus het wordt een feestweek. Volgende week ben ik zelf jarig en ik ben al hard op zoek naar dingen die ik wil bakken. Mijn zoon wil heel graag helpen en hij heeft zelf ook al wat dingen bedacht. Die slinger die hij aan het vingerbreien is, is ook voor mijn verjaardag. Echt zo zoet :)

En en en, woensdag ga ik iemand leren haken, ik heb er superveel zin in en waarschijnlijk neemt ze haar babymeisje ook mee :) Ik heb alleen het uitlegvermogen van een dweil, dus dat wordt nog wat, whahaha. Maar goed, geduld heb ik ook als het op haken aankomt, dus uiteindelijk komen we er wel ;)
Ik ben ook weer een stukje verder met mijn deken :D Zaterdag heb ik half echtstudio leeggekocht, dus ik kon weer aan de slag. Ik heb er nu eindelijk weer wat tijd voor. Ook al heb ik zat andere dingen te doen. Ben nu gelukkig bijna zo ver dat ik aan de rand kan beginnen. De deken is nu 1,70 ongeveer. Eigenlijk wil ik vanavond ook lekker haken, maar maandagavond is kickboksavond en daarna ben ik te moe, whahaha.

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

Oh ja, welkom alle nieuwe volgers :D


4 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kleuren krijgt jou deken en fijn dat jullier zo genieten,bovendien is het weer ook prachtig voor deze tijd van het jaar,mag van mij elk jaar zo zijn!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk weer hè? Zondag wordt het misschien wel 17 graden :D morgen ga ik weer lekker verder met mijn deken.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. ♥ Love this and love your flowers! Happy day, my friend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you :D Gorgeous flowers huh, they're my favorite :D

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!