maandag 16 december 2013

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Jaja, zelfs ík ben al bezig met de kerstversieringen in huis. Normaal gesproken zet ik pas een ieniminiboompje neer als kerst al weer bijna voor bij is, maar nu heb ik sinds een week al twee boompjes staan. Compleet met lampjes en regenboogballetjes. En vandaag heb ik er nog een sterretjesslinger bij gehaakt. Ze moeten alleen nog even geplet worden, want nu krullen ze constant omhoog. Als ze eenmaal mooi plat zijn hang ik ze voor het raam, boven de boompjes. Daar maak ik van de week wel een foto van. Het is zó ontzettend lastig om hier in huis fatsoenlijke foto's te maken.
Mijn zoon heeft zaterdag een glitterlampkerstman gekregen waar hij helemaal weg van is, dus we konden hem moeilijk laten liggen. En ik hou van kitsch, dus de glitters zijn welkom ;)
Dit is het eindresultaat, leuk hè? In ongeveer een minuut of 5 haak je zo'n sterretje, dus het is echt zo klaar. Ze hebben een doorsnede van een centimeter of vier trouwens. Ik ga proberen of ik ze ook wat groter kan haken, zodat ik ze kan opvullen. Maar dat wordt wel even puzzelen. Ach ja, komt vást goed ;)

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola


4 opmerkingen:

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!