maandag 14 maart 2016

Cactussen en andere gave dingen!


Oooh, ik ben zó verwend op mijn verjaardag! Ik wilde al heel erg lang cactussen hebben om in een mooie schaal te doen en nu heb ik ze gekregen :D Nou ja, niet allemaal hoor, ik heb er ook een aantal bij gekocht. Maar dat was met geld dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Dus dat telt wel mee ;) Ik vind het zó ontzettend leuk staan en ik word er instant vrolijk van.. Waarschijnlijk ga ik er nog meer kopen en dan gaat de rest van mijn servies er ook aan. Ik heb nog genoeg mooie kopjes en schalen waar ik ze in kan doen. Nu staat het toch alleen maar in de buffetkast te staan en dan gebruik ik het liever écht. Die spiegel op de foto heb ik ook gekregen trouwens. Weten jullie nog dat ik een shopverbod had gekregen van mijn schoonzusje? Nou, om die spiegel onder andere, whahaha. Ik heb hem al opgehangen in de gang en het staat echt super. En het is heel erg handig, want nu kan ik nog even checken of mijn lippenstift wel goed zit, voordat ik de deur uit ga ;)



En dit geweldige kussen heb ik van mijn zoon gekregen, ik ben er zó blij mee! Hij heeft het een week geheim kunnen houden, maar dat ging wel met héél veel moeite en zodra ik mijn ogen open had zaterdag wilde hij het al geven. Gelukkig mocht ik wel eerst koffie drinken ;)


Lijkt net echt gebreid hè, dit dekbedovertrek :D Gelukkig was ie al gewassen, dus kon ik er meteen al gebruik van maken! En stiekem heb ik mijn temperature blanket al even op gelegd om te kijken hoe het zou staan. Geweldig dus! Nu begint het eindelijk echt een deken te worden en ik haak nog steeds elke dag een toer. Vorige week voelde ik me de hele week aardig beroerd, dus ik heb verder niet echt gehaakt helaas. Maar nu is het een nieuwe week en dus nieuwe kansen.


De hele woonkamer staat nu ook vól met bloemen, echt geweldig. Deze rozen en tulpen en uiteraard ranonkels (dat zijn mijn lievelingsbloemen) Ik hoop echt dat ze zeker een week blijven staan, ik word er echt blij van.

Ik heb trouwens veel meer cadeautjes gekregen, maar da's een beetje te veel om allemaal te laten zien :)

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola

10 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke cadeautjes! En héél mooi zeg! Dat dekbed is geweldig, en de cactusjes ook!! En het kussen is ook zo snoezig!
    Tof idee van je servies, je hebt helemaal gelijk.
    Fijne week nog, geniet maar lekker van je cadeautjes,
    Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!!! Gaaf hè, ik had maar 1 dekbedovertrek en dat is echt super onhandig kan ik je vertellen ;)
      Ik heb nu al zin om weer naar een tuincentrum te gaan, da's wel een nadeel aan meteen willen doen wat er in je hoofd zit, whahah.

      Jij ook een hele fijne week!
      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  2. Wat een heerlijk enthousiast blog weer!! Geniet van alle cadeautjes!��

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die cactussen in die schaal...... Helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt als een heerlijke verjaardag. Alsnog gefeliciteerd. En wat heb je een leuke cadeautjes gehad. Die cactussen zijn erg leuk!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was ook heerlijk :D Dankjewel!
      Intussen heb ik nog veel meer cactussen, maar dat wordt een blogpost op zich, whahaha.

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!