donderdag 31 maart 2016

Temperature Blanket update Maart


Tadaa!! De update van mijn temperature blanket. Ik vind het zó gaaf om te zien dat er ik al zoveel kleurtjes heb kunnen gebruiken en dat je een duidelijk verschil ziet tussen de 'winter' en de lente :D Aankomend weekend wordt het ook weer heerlijk warm, dus kan ik ook oranje er bij gaan doen, écht super. Helaas komen de gouden draadjes op deze foto niet zo heel goed uit, maar in het echt is het heel goed te zien. En als de zon er op schijnt ziet het er nóg vrolijker uit.


Deze foto is alleen van de maand maart trouwens. Het wordt nu al lastiger om alles goed op de foto te krijgen en nu is het nog niet eens een echte deken. Nu is het meer een uit de kluiten gewassen sjaal, whahaha ;)

Morgen komt mijn mams gezellig langs om ons reisje naar Warschau door te spreken en om een beetje te beslissen wat we allemaal willen zien en wat we gaan doen. Ik heb er echt superveel zin in, ook al kan ik me eigenlijk niets voorstellen bij de stad. Als ik terug ben zal ik er alles over vertellen!!

PS; als je op de foto's klikt kan je de details veel beter zien :D

En dan nu aftellen naar het moment dat deel 3 van de Mandala Madness CAL online komt, dan kan ik lekker weer verder. Hoezo verslaafd :P

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

6 opmerkingen:

 1. Wat mooooooooooooi!!!! En ja, als je op de foto klikt, zie je duidelijk het goud glinsteren. Prachtig!
  Ps: Geniet van de voorpret van je reisje, ben er zelf nooit geweest, dus neem maar veel foto's ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Gaaf hè, zo met dat goud. Ik twijfel nog of ik de dagen van mijn reisje ook goud zal doen. Lijkt me wel heel erg leuk :)
   Oh, ik ga zéker heel veel foto's maken. Wie weet zie ik de hele stad wel door mijn camera en niet eens 'echt' whaaha ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Hij wordt leuk!!! En lekker dat het weer nu warmer wordt, dan kan je weer nieuw kleurtje toevoegen. Bij mij is het inmiddels een flinke lap, ik ga aan september beginnen.
  Veel plezier met de voorpret van je reisje. Altijd een leuk vooruitzicht. Geniet ervan !!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhu, ik kan echt niet wachten hoor. Maar als jij al bij september bent heb je inderdaad al een deken, ik ben daar echt nog lang niet. En eigenlijk ben ik daar wel blij om. Want het voelt al alsof de tijd waanzinnig snel gaat ;)
   En dat genieten komt helemaal goed, ik ben al aan het bedenken wat ik echt mee móet nemen, maar ik heb alleen handbagage, dus zoveel kan dat niet zijn, whahaha.

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. Beautiful !!!!!!!!!
  Have a nice weekend !
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!