dinsdag 29 maart 2016

Uiltjestutteldoekje


Het uiltjestutteldoekje is al eventjes af, maar nu kan ik het eindelijk op mijn blog zetten. Ik vind hem echt heel erg schattig geworden en ik hoop dat de ontvanger er blij mee is :) En dat het originele blogbericht + patroon nog steeds een van mijn meest gelezen posts is vind ik ontzettend leuk.


Zo ziet ie er in z'n geheel uit trouwens, eerst was ik bang dat het tutteldoekje in verhouding veel te groot zou zijn, maar nu hij af is past het perfect bij elkaar :)

En ik heb nu al weer zin in donderdag, dan komt het 3e deel van de Mandala Madness CAL weer online :D :D :D Wat een onwijs gaaf project zeg, en ik heb er al zo veel leuke en lieve reacties op gekregen, fantastisch! En als ik het 3e deel gehaakt heb post ik het uiteraard ook hier.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

8 opmerkingen:

  1. Heel leuk geworden:) Helemaal verliefd op de retro-kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk. Hou van uiltjes en deze kleurtjes vind ik top! Knap !
    Groetjes Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, schattig hè :D het zijn echt precies de kleurtjes die ook in het behang zitten. Dus het past perfect in de babykamer :)

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  3. Oh die is zooooo mooi! Die oogjes zijn knap gemaakt, en de kleuren zijn zo tof! Kan voor jongens en meisjes!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!!! Ja gaaf hè, dat het voor zowel een jongen als een meisje kan. Met de oogjes en het snaveltje ben ik het langste bezig geweest, want die moeten perfect zitten :D

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!