maandag 7 december 2015

Ik ben weer terug :)


Hey allemaal, ik ben weer terug. Door persoonlijke omstandigheden heb ik lang niet gehaakt en nog veel langer niet geblogd. Maar nu ben ik er klaar voor om de draad weer op te pakken :)

Het uiltjesmutsje op de foto heb ik gehaakt voor mijn nieuwe neefje en die stof heb ik gekocht op de Kreadoe. Die ligt helaas nog wel in de lappenmand. Ik wil er een kussenhoes van maken, maar de zin ontbreekt me om een kussen te gaan kopen, whahaha.
Verder kwam ik op de Kreadoe het patroon tegen van Sophie's Garden bestaat schijnbaar al een eeuwigheid, maar ik lag er zo lang uit dat ik van niets wist ;) Maargoed, ik heb er meteen maar 3 gehaakt. Twee voor mezelf en eentje voor mijn schoonzusje.
Deze twee zijn voor mezelf, ik moet ze alleen nog met de hand op een kussen naaien :) Ik heb er precies dezelfde kleuren voor gebruikt, maar in een andere volgorde gehaakt en daardoor zien ze er totáál verschillend uit. 
Dit zijn de kleuren die ik hebt gebruikt en alles is gehaakt met Phildar Coton 3;
- Soleil 239
- Vitamine 114
- Petunia 122
- Oeillet 241
- Clematite 119
- Piscine 229
- Pistache 236

Ik ben heel erg blij met het resultaat en ik vond ze om eerlijk te zijn verrassend makkelijk om te haken. Zelfs de kreeftsteek, terwijl ik dat nog nooit eerder had gedaan :)

En dit is de versie dit ik voor mijn schoonzusje heb gehaakt, en vooruit, ook een beetje voor mijn broer. Het was tenslotte een cadeautje voor in hun nieuwe huis :) Van deze heb ik geen kleurnummers, want ik heb er restjes voor gebruikt.

Dan ga ik nu maar eens verder met het haken van een heleboel sterretjes in regenboogkleuren. Ik heb er al eens een slinger van gehaakt, maar nu wil ik ze in de kerstboom hangen. Die ga ik ergens deze week optuigen.

Fijne dag allemaal!!


4 opmerkingen:

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!