dinsdag 26 april 2016

Regenboog-granny kussen


Om te bewijzen dat ik écht niet alleen met mijn mandala bezig ben, hier een foto van mijn regenboog-granny ;) Oké, het is wel een beetje vals spel hoor, want ik heb hem meer dan drie!! jaar geleden al gehaakt, maar nu pas een bestemming voor en hem in elkaar gezet. Het was gewoon een enorm grote granny. Ik had geen passende kussenhoes, dus die heb ik vanmiddag genaaid en daarna de punten naar elkaar toe vouwen en vasthaken met gouddraad. Grote knoop er op en klaar was ik :D Ik ben heel blij met het resultaat en het past perfect bij de nieuwe bank die vrijdag komt. De bank die we nu hebben is aan het eind van z'n latijn en lijkt meer op een spijkerbed, whahaha. Maar als de nieuwe bank er is show ik die hier uiteraard uitgebreid. En het geeft me nog meer reden om nieuwe kussen de haken of te naaien :D


Dit is de achterkant. Je kan het niet zo heel goed zien, maar de regenboog loopt dus helemaal door en het is met gouddraad aan elkaar gehaakt :D Die knoop die er op zit heb ik trouwens ook al 86 jaar. Maar ja, wie wat bewaard, die heeft wat ;)


Dat ik een blikken-fetish heb is ook oud nieuws intussen, maar ik heb weer een nieuwe aan mijn verzameling toegevoegd vandaag. Eigenlijk gaat mijn voorkeur uit naar oude blikken, maar als ik 20 jaar wacht is deze dat ook. Komt het toch nog goed uit dat ik niets weggooi, whahaha.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

10 opmerkingen:

  1. Leuk geworden, je kussen. Grappig dat de voor-en achterkant zo verschillend zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja gaaf hè, in het echt issie nóg mooier, maar dat heb je net gezien ;)

      Verwijderen
  2. Bright, brilliant, beautiful !!!!!
    Have a lovely day !
    Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Héél mooi!! Krijg zin om ook een regenbooggranny te haken! Jeetje, wat moet (wil) ik nog veel haken :-)
    In elk geval; je bent goed bezig! Telkens ik jouw kleurrijke creaties zie, word ik daar vrolijk van!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha dankjewel :D die van mij heeft 3 jaar in de kast gelegen ;) Ik heb ook echt een enorme to-want lijst af te werken, maar ik kan er de tijd niet voor vinden.
      En wat een enorm compliment zeg, dankjewel!!!

      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  4. Das Kissen gefällt mir sehr gut.

    Gruß
    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!