woensdag 15 mei 2013

Campingservies en een nieuwe deken

Gister ben ik gezellig de hele dag op pad geweest met mijn schoonzusje :D We hebben onder andere dit campingservies gescoord voor de vakantie. Elke keer als ik het zie krijg ik meer en meer zin in de zomer, het is zo vrolijk en zo kleurig ^^ Ik mag het nu nog niet gebruiken van mezelf, dus ik moet het goed opbergen. Maar ook weer niet té goed natuurlijk, want dan zul je zien dat ik het pas in november terug vind, whahaha.

We zijn ook supergoed geslaagd voor nieuwe wol, ik ben al aan mijn deken begonnen. Moet nog wel een heel end hoor, het moet geen ienimini deken worden natuurlijk ;) Én de kleuren passen heel erg mooi bij het servies, maar dat zag ik thuis pas.
Intussen heb ik de oranje en de roze toer ook al af, en begint het rijtje weer van voor af aan. Wat een heerlijk patroon zeg, dat ripple gebeuren. Je hoeft amper na te denken bij wat je doet. Het zou bijna blind kunnen. Dat vond ik vroeger altijd zo knap als mijn mams aan het breien was, die kon gewoon tegelijk een film kijken. Dat was voor mij écht heel bijzonder.
Deze deken maak ik ook met naald 5, dan valt de wol zo lekker soepel en je bent ontzettend snel klaar. Ik weet nog niet wanneer ik de deken af wil hebben hoor, ik heb geen einddatum. Of nou ja, eigenlijk wel. Hij moet mee op vakantie, zodat ik onder een dekentje kan zitten als ik het koud heb. Dan zou het wel handig zijn als ie af is natuurlijk, whahaha.

Morgen heb ik weer een drukke dag, ik moet nog een beetje wennen aan de nieuwe planning met school en zo. Maar dat komt vást allemaal goed.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig servies!! Dat is echt héél moeilijk te weerstaan lijkt me! :D En je deken ziet er super uit!

  Fijne dag morgen :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, leuk hè. We móesten het gewoon wel hebben voor de camping :D

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Wat een super vrolijk servies. En je deken begint er ook al zo kleurijk en vrolijk uit te zien. Veel plezier met verder haken.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik moet nog een heel eind hoor, zit nu nog maar op een centimeter of 20. Maar ik ga wel steeds tussendoor alle draadjes wegwerken, anders blijf ik het uitstellen, whahaha.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!