maandag 13 mei 2013

Spannende dag.

Oh, vandaag was zo'n spannende dag, de zenuwen gierden door mijn lijf. Vanmorgen is mijn zoon voor het eerst naar zijn nieuwe school gegaan :D Hij heeft het zo ontzettend leuk gevonden en ik heb hem nog nooit zo blij uit school zien komen.
Hij heeft me de oren van de kop gekletst en als je dan ook nog te horen krijgt dat je zo'n lief, vrolijk en sociaal kind hebt is dat echt reden om supertrots te zijn :D
Ik moet nu mijn hele schema van boodschappen doen omgooien, nu zit ik niet meer vast aan de dichtstbijzijnde supermarkt, whahaha.
En om mezelf wat op te vrolijken heb ik een heerlijk parfum gekocht.
Die, uiteraard, heerlijk naar kersjes ruikt :D Dat ze dat nog niet eerder op de markt hebben gebracht zeg, wát een uitvinden, whahaha.

Morgen ga ik weer naar mijn favo wolwinkel, ik heb besloten dat ik nóg een deken ga haken. Woohoo ^^ Ik weet nog niet welke kleuren of wat voor patroon, maar de deken gaat in ieder geval komen. Wie had dat ooit gedacht zeg!

Nou, dit was maar een korte blog vandaag, maar ik heb het megadruk.
Fijne avond!
Liefs,
Lola

7 opmerkingen:

 1. Ziet er aantrekkelijk uit dat geurtje....jammer dat er geen geur pc bestaat,ha,ha...zal deze eens onthouden voor mochten mijn geurtjes op zijn!;-)Ja altijd even slikken als ze in eens de gehele dag naar school gaan,maar zo te horen heeft hij er geen moeite mee en heb jij wel weer de nodige afleiding in een nieuw deken....nou ik heb vorige week de rand aab mijn plaid met bloem afgerond en morgen hoop ik de sprei voor op het bed van zoonlief af te hebben,met beiden ben ik in Februari begonnen,dus niet slecht 2 vliegen in 1 klap in dat tijdsbestek denk ik dan maar,ha,ha...

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, het geurtje ruikt echt héérlijk. Voordat ik vannacht naar bed ging heb ik het zelfs nog opgespoten *blush*
   Mijn zoon ging al hele dagen naar school, maar hij is nu naar een nieuwe school gegaan :) Hij heeft het er nu al zo ontzettend naar zijn zin, dat ik gewoon weet dat het de juiste beslissing is geweest.
   Maar leuk zeg, twee dekens, ik ben benieuwd naar het resultaat :D

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijk nieuws. Nuks zo fijn als een blij en vrolijk kind.
  Kijk maar uit dat er niet iemand een hapje van je neemt met je heerlijke kersen geurtje. Veel plezier in de wolwinkel, ben heel benieuwd naar wat je gaat uitzoeken en maken.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, dat zou wat zijn hè, als iemand ineens een hap van me neemt ;)
   Nou, ik merk nu al een wereld van verschil in gedrag, en dat na 1 dag op de nieuwe school.

   Ik weet nog niet wat ik allemaal ga halen, ik laat me daar wel inspireren :)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. Wat heerlijk dat je zoon het zo fijn heeft gehad de eerste dag op zijn nieuwe school, wat fijn voor jullie! Hij zal zelf vast ook heel zenuwachtig zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was zenuwachtiger dan hij, whahaha. Maar dat geeft niet, daar ben ik zijn moeder voor. Dan mag dat ;)

   Verwijderen
 4. Ooh, wat super fijn als zo'n spannende dag een succes is!!! En dat geurtje lijkt me heeerlijk! :)

  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!