woensdag 29 mei 2013

Mozaïek en strijkkralen

Jaja, ik ben om hoor, ik ga me storten op het mozaïeken :D Deze tegeltjes heb ik vanmiddag gekocht bij een échte mozaïekwinkel en ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Wát een mooie spullen zijn er toch allemaal. Gelukkig had ik al een idee in mijn hoofd voordat ik naar binnen ging, want anders was ik er echt niet uitgekomen hoor :) Bij de bouwmarkt heb ik een stuk MDF gehaald en die man was zo aardig het ook al voor me op maat te zagen. Ideaal zeg :D
Morgen ga ik beginnen met plakken, maar ik denk dat ik zo al een schets opzet, dan weet ik al een beetje hoe en wat. Ik vind het wel enorm spannend, want ik heb nog nooit zoiets gemaakt.
Met deze strijkkralen ben ik ook heel wat van plan. Ik werd op slag verliefd op die mooie pastelkleurtjes. Al moet ik de credits aan mijn schoonzusje geven, zij zag ze als eerste, whahaha. Eigenlijk vind ik alleen het hartje en het vierkantje leuke vormen, maar met de rest kan ik ook nog wel wat denk ik. Nu kan ik naast het haken weer wat nieuws proberen. Ik heb er echt zin in.
Mijn to-do list wordt alleen maar groter en groter, maar dat mag de pret niet drukken ;)

We zijn ook al druk bezig met het uitzoeken van een camping, ik krijg echt steeds meer zin in de vakantie. En werkelijk overal zie ik leuke spulletjes die we toch écht niet kunnen missen. Mijn zoon noemt ons al vakantieverzamelaars, whahaha.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola


1 opmerking:

  1. Alvast heel veel plezier met het mozaïken en strijkkraaltjes.
    Ben heel benieuwd wat je in je hoofd hebt.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!