vrijdag 31 mei 2013

Nóg een nieuw project en mozaïekvorderingen

Dit word mijn nieuwe project, deze prachtige stoel waar ik werkelijk verliefd op ben. Ik heb hem van mijn mams gekregen. Ze heeft hem gevonden bij het grofvuil. Ik wil het helemaal afschuren en in een pastelkleurtje schilderen. Zelf denk ik aan lichtgroen. Wat vinden jullie een mooie kleur? Brand maar los :D Het is voor bij de eettafel, ik heb nu twee stoelen om op te knappen, en dan kunnen eindelijk de stoelen die er nu staan weg. Ze zijn saai, zwart en zitten totaal niet lekker ;)

Ik ga eerst mijn mozaïekproject afmaken hoor, dit hoeft niet in een dag af gelukkig. Nou ja, als het aan mij ligt doe ik alles door elkaar hoor, maar dat wordt op den duur zo'n chaos. Dus nu probeer ik eerst iets af te maken voordat ik aan iets nieuws begin. En dat lukt, nou ja, min of meer, whahahaha. Soms zou ik willen dat er 48 uur in een dag zouden zitten, dan zou ik veel meer kunnen doen.
Kijk, tot zo ver ben ik nu. Ik had gister al willen beginnen, maar toen ben ik onverwacht gezellig naar mijn mams gegaan :) Wat een ontzettend leuk iets om te doen zeg, heerlijk om te puzzelen en zorgen dat alle stukjes mooi passen. Ik weet alleen nog niet in wat voor kleur ik het wil voegen. Donkergrijs is misschien wel het mooiste, dan komt alles nog mooi uit. Heb nog de tijd hoor, ik ben toch nog lang niet klaar.

Dit weekend heb ik sowieso geen tijd om het af te maken, want ik heb het druk. Alweer/nog steeds/altijd whahaha.
Volgend weekend gaan we een weekendje naar Antwerpen en naar de Vogeltjesmarkt. Ik ben zó ontzettend benieuwd hoe het daar is. Het lijkt me echt super en ik kijk nu al uit naar alle schatten. Voor het gemak ga ik er gewoon van uit dat ik die daar vind, maar het lijkt me stug dat ik helemaal niks vind waar ik verliefd op word ;)

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola


6 opmerkingen:

 1. Dat gaat nog een hele ( leuke) klus worden.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa, echt wel. Heb het nog nooit eerder gedaan. Maar als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb moet ik het gewoon doen ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. Ooh, superleuk om zo'n oude stoel op te knappen! Lichtgroen lijkt me heel mooi, en anders roze! ;) En je mozaïek wordt echt gaaf!!
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Licht groen.. Ik ben voor, prachtig! Ga je het een oude look geven? Oh en dan mozaïek, ook leuk! Toevallig zag ik pas ook iets prachtigs gemozaiekt waar ik ook kriebels van kreeg..:) maar.. De lijst is al te lang, eerst andere dingen! Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps verstuurde het al;) ...veel plezier iig, het begin ziet er goed ui!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lintgroen lijkt me erg mooi. Je mozaïek wordt ook gaaf zeg, mooi zo'n flower skull!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!