zondag 5 mei 2013

Eindelijk af!

Jaaaaa, mijn deken is eindelijk eindelijk af. Hij was al klaar hoor, maar ik had er nog steeds geen mooi sierrandje om heen gehaakt. Dat heb ik gisteravond maar is gedaan, en het is nog mooier geworden dan ik in gedachten had. Ik heb gewoon maar wat zitten pielen met halve vaste, stokjes en dubbele stokjes en dit is het resultaat :D
En, muts als ik ben; nu durf ik de deken niet te gebruiken, bang dat ie kapot gaat of vies wordt. Dus nu hangt hij mooi te wezen over een stoel heen, whahaha.
In het echt zijn de kleuren nóg mooier trouwens, maar dat kon ik niet mooi op de foto krijgen. Ik wil nog véél meer dekens gaan haken. Misschien wel met wit en neonkleuren of zo. En dan een ripple patroon gebruiken, dat lijkt me heel erg gaaf. Maar ik heb nog zo ontzettend veel in mijn hoofd zitten, dat het ergens onderaan de lijst komt :)

Vandaag zijn we naar Enkhuizen geweest, heerlijk om over de dijk te rijden en te genieten van het water. En de huizen zijn daar zo ontzettend mooi, ik zou er echt wel willen wonen :D Alleen, ik zou overal waar ik mooie huizen zie wel willen wonen. Als ik ze allemaal zou hebben, zou ik nu grootgrondbezitter zijn, whahaha.

Mijn zoon heeft komende week ook nog vakantie, en de week is volgepland met leuke dingen doen. Morgen gaan we naar de kinderboerderij op de fiets, hij moet tenslotte goed oefenen met fietsen voor hij naar zijn nieuwe school gaat ;)

Fijne avond iedereen!
Liefs,
Lola

12 opmerkingen:

 1. Wat is de deken mooi geworden! Prachtig! En wat haak jij snel, phff ik ben al maanden bezig met een paar grannu squares voor een kussen ofzo. Komt nu wel schot in maar wat een werk..

  En Enkhuizen is zeker een mooi plaatsje. Als je ooit eens verder Noord-Holland in gaat kom dan eens langs Wieringerwerf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D De deken zelf was echt al een week of twee klaar, ik kon me er alleen niet toe zetten om alles af te hechten en om naar de wolwinkel te gaan om witte wol te halen die wél dik genoeg was. Ik haak nu ook veel en veel sneller dan twee jaar geleden. Toen deed ik echt een maand of twee over het haken van een kussen, en ik haakte echt idioot strak. Ik kon er bijna niet meer tussen komen met mijn haaknaald, whahaha.

   Is het mooi in Wieringerwerf? Dan ga ik er zeker is naar toe!

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
  2. Hoi!

   Dat strakke haken ken ik... ik loop af en toe te schelden op mijzelf hahaha. Komt dus goed als ik het zo lees.
   Ik woon in Wieringerwerf, dat is het leukst voor de rest is er weinig te doen ;-)

   Groetjes!

   Verwijderen
  3. Whahahaha schelden deed ik ook veel trouwens, en er is zo vaak een haaksel door de kamer gevlogen uit boosheid, whahahaha.
   Nu heb ik haaknaald nr 3 verbannen en hou ik de naald niet meer zo krampachtig vast als in het begin.

   Ik rij wel een keertje naar Wieringerwerf, ben benieuwd hoe het er daar uitziet :D

   Liefs!

   Verwijderen
 2. Dat is een mooie fleurige deken geworden. Mijn mannen moeten morgen gewoon weer nar school. ( middelbare) jammer van het mooie wee wt er komen gaat. Geniet van je tripje naar de kinder boerderij en er is nuks mis met dromen over een huisje.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D
   Ah jammer zeg, dat je jongens morgen gewoon weer naar school moeten. Maar ze zijn donderdag toch wel vrij?
   Whahaha met dromen an sich is niets mis, maar ik wil geloof ik overal wel een huisje hebben ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. wowwww ik vind hem geweldig ♥

  geniet van de vakantie

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :D
   En het komt helemaal goed met dat genieten, ik vind het heerlijk als mijn zoon vakantie heeft. Vooral als het zulk lekker weer is en we niet 'verplicht' binnen hoeven te zitten ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kleurencombinatie! Heerlijk hoor zo'n prachtige deken ;-)
  En een volger erbij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!