zaterdag 22 februari 2014

Cadeautje

Deze prachtige deken is een cadeautje van mijn broertje en ik ben er zooo blij mee. De deken is zo ontzettend lekker zacht en warm. Het liefst zou ik er de hele dag onder bivakkeren, maar dat kan natuurlijk, whahaha. Donderdag is mijn broertje het plafond komen schilderen en het ziet er zoveel mooier uit nu. Het plafond lijkt wel 3 meter hoger :D De keuken is nu ook eindelijk af. Ik weet nu eindelijk wat ik er mee wil. Het is gewoon wit geschilderd en er komt een stuk tafelzeil tegen een stukje van de muur. Tegen het spatten van het fornuis. Het zeil heb ik al uitgezocht, het wordt óf roze óf blauw met katjes en hondjes en kitschdingen, superleuk dus ;)
Het haken aan de deken staat nu even op een onmogelijk laag pitje. Da's eigenlijk niets voor mij, maar ja, het klussen in huis gaat even voor hoor. Ben wel als ieniminitussendoorprojectje bezig met dit hartje. Die heb ik op de Kreadoe gekocht, maar tot nog toe niks mee gedaan. Ik ben al bijna klaar met het omhaken en dan haak ik er nog een schulprandje omheen.
Jullie moeten nu trouwens niet gaan denken dat nu álles in huis wit met roze is hoor, ik heb zat andere kleuren in huis. Zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. Het is hier alleen nog niet klaar, dus ik kan het nog niet laten zien.
Mijn zoon en ik hebben vandaag een dagje Utrecht gedaan, het blijft echt een leuke stad :D We waren op schoenenjacht voor hem en uiteindelijk hebben we een paar gevonden wat we allebei leuk vonden. Niet dat hij moeilijk is of zo hoor, maar het aanbod in de meeste winkels was zo ontzettend bedroevend óf alleen in maat 47 verkrijgbaar. En laat hij die maat nou nèt niet hebben. Zou trouwens ook wat zijn zeg, als ie nu al zulke grote pootjes zou hebben. Hij zou er uit zien als een clown en struikelen over zijn eigen voeten, whahahaha. Maar het was wel erg gezellig, zo samen een dagje weg. En aangezien hij nu vakantie heeft gaan we nog véél meer leuke dingen doen!
Dat ik een blikkenfetish heb is oud nieuws, heb nu weer een nieuw exemplaar gevonden waar ik heel erg blij mee ben. Deze ga ik wel gebruiken hoor, als koektrommel of zo. De echte oude blikken gebruik ik alleen ter decoratie.

Fijn weekend nog allemaal!
Liefs,
Lola3 opmerkingen:

 1. ook in vind het leuk om te treinen naar utrecht af en toe ♥
  succes met alle klussen in huis, dat hartje ziet er trouwens al erg leuk uit en wat een gaaf blik, maar je gekregen deken spant helemaal de kroon ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hè, ik woon er vrij dichtbij, maar ik kom er gewoon te weinig. Beetje jammer dat we vandaag doodgegooid werden met allemaal verkiezingscampagnes, maar ja, je kan niet alles hebben ;)
   Gave deken hè, ik ben er zo onwijs blij mee! En hij is heel groot (1.30x1.70) dus ik kan me er helemaal onder verstoppen.

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!