woensdag 5 februari 2014

Zomaar een berichtje

Zomaar even een berichtje, zonder foto's dit keer. Ik ben een beetje lui vandaag. Nou ja, niet echt lui hoor, ik heb echt genoeg gedaan. Ben lekker verder gegaan met mijn deken, ik zit nu op de 143 toeren en ik ben nog lang niet klaar. Alhoewel, dat valt ook wel mee hoor, wil er nog een toer of 30 bij haken en dan vind ik de deken lang zat ;)

Ik heb de indeling van mijn blog ook maar is veranderd, nu is het veel overzichtelijker. Sta nog steeds versteld van het aantal pageviews elke dag.

Binnenkort gaan we ons huis opknappen, nieuw verfje, nieuw behangetje, nieuwe gordijnen, dat soort dingen. Ik heb al zo'n beetje in mijn hoofd hoe ik het hebben wil. De muren worden in ieder geval wit, ja écht WIT! 5 jaar geleden kon ik me niet voorstellen dat ik dat ooit zou willen hebben, maar nu is het moment dan toch echt daar. We hebben nu 1 muur donkerpaars en daardoor wordt het hier in huis eigenlijk veel te donker. Wat zal alles er van opfrissen zeg! En door de basis wit te maken komen alle kleurtjes natuurlijk veel mooier uit. Qua spullen hebben we al genoeg kleur. Nu nog op zoek naar het perfecte behang en de mooiste gordijnen, dat is wel een enorme zoektocht hoor, ik ben niet snel tevreden. Komt ook doordat we geen bepaalde stijl in huis hebben en ik van kleurtjes hou en mijn man van strak en modern, whahaha. Maar intussen zijn we redelijk goed geworden in het vinden van een compromis. Hij zegt altijd dat een huisvrouw de hele dag thuis zit en dus wel wat moois moet hebben om naar te kijken ;)
En als het allemaal opgeknapt is kan ik éindelijk mijn Deer Head van Miho ophangen :D Ik heb een hele mooie, maar nog steeds niet in elkaar gezet omdat ik het nu nog niet aan de muur wil hebben. Hij komt totaal nog niet tot zo recht op dit moment. Maar als het moment daar is ga ik jullie allemaal spammen met foto's ;)
Zal snel komen, want ik wil het voor mijn verjaardag allemaal klaar hebben. En dat is al over 5 weken, whahaha.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola

11 opmerkingen:

 1. Spannend al je plannen voor het veranderen van je huis...
  Zie het graag voorbij komen!!!
  Ook hier zit een man die van strak en modern houdt... ik ben nu aan het proberen om annie sloan verf te introduceren en dat valt helemaal niet mee als je als man alleen je vrouw wilt zien verven met een roller in plaats van met een kwast en dan een beetje structuur erin wilt... hihi.... ik blijf proberen en geef niet op!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, krijtverf is zó mooi :D Zou ik graag willen voor mijn buffetkast. Die is nu zwart en die zou ik graag mintgroen willen hebben. Gaat hem niet worden, maar ook ik blijf proberen ;)
   Kan je niet een klein project met krijtverf doen? Dan ziet je man tenminste hoe mooi het is :D

   Verwijderen
 2. leuke dingen in het vooruitzicht zeg!!!! en ik zie toch een hele mooie prent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa, leuk hè? Mijn handen jeuken echt. Alleen al die keuzes hè? Misschien hou ik het wel bij een sloophouten behangetje, alleen wil ik er dan wel eentje met iets roze-achtigs er in en dat heb ik nog steeds niet gevonden :)
   En het prentje stond nog op mijn laptop, heb ik niet zelf in elkaar geflanst ;)

   Verwijderen
 3. Wat een plannen....en dan ook nog een deadline! Ben benieuwd naar alles. Ik lees in je reactie dat je een mintgroene kast wilt. Laat ik nu ook bezig zijn met interieur aanpassingen in huis. Roze en paars gaat de deur uit en mintgroen komt er voor terug! Samen met onze basis wit en grijs wordt het vast mooi. Ook dat ga je zien op mijn blog. Vrees alleen dat ik het niet ga redden binnen vijf weken. 22 maart is mijn deadline...begin van LENTE!!! Succes met alles!
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat toevallig zeg! Lijkt me een hele mooie combinatie, wit grijs en mintgroen :D Het begin van de lente vind ik eigenlijk ook wel een goede deadline :D

   Verwijderen
 4. Ohhh heerlijk zo opnieuw alles een beetje aankleden,ben zeer benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat fijn! succes met de speurtocht naar de leuke dingen! Dat wordt vast erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zulllen snel de foto's zien :D Ben benieuwd hoeveel lagen verf ik nodig heb om de paarse muur te dekken, whahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh ga je ook opknappen! Hebben wij poos terug ook gedaan beneden en nu zijn we boven bezig! Een hele klus kan ik je zeggen!!! Hihi! Maar word mooi :)

  Ik ben heel benieuwd naar je resultaten binnenkort!!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!