donderdag 17 januari 2013

Gehaakte schaapjes en zoete dingen

Is het geen schatje, dit schaapje? Het was een last-minute haakopdracht, als cadeautje voor een babyshower. En de gebruikte kleuren verraden al dat het voor een jongetje is ;)Ik kon het vandaag zelfs nog op tijd met de pakketservice mee laten gaan, dus morgen wordt er iemand heel blij :D

Gisteren ben ik gaan winkelen in een van mijn favoriete steden; Utrecht. Ik heb niet zo veel gescoord. Maar ik kan nou in ieder geval gaan beginnen aan mijn bordeauxrode colsjaal. Die wil ik al weken haken, maar ik kwam steeds niet dé kleur tegen. Nu heb ik geen excuses meer om het niet te doen hè. Ik heb zelfs bij een wolwinkel een kleur katoen gevonden die niet meer geleverd wordt, en daar ben ik heel erg blij mee! Heb meteen flink ingeslagen. Vanaf 1 februari ga ik met een paar andere meiden beginnen aan het haken van petit fourtjes. Jaja, ook bij ons heeft de zoete-dingen-haken-koorts toegslagen. Ik zou er zo graag al eentje haken omdat het me zo leuk lijkt, maar het mag niet, we beginnen allemaal te gelijk. En elke keer als ik zo'n gehaakt petit fourtje zie krijg ik ontzettend de neiging om naar de eerste de beste banketbakker te rennen en de lekkerste gebakjes te bestellen. Tot nog toe heb ik me in kunnen houden.

Ik hou sowieso ontzettend veel van bakken. Momenteel ben ik into cakepops en nu heb ik eindelijk zo'n standaard waar ik ze in kan zetten. Voorheen gebruikte ik gewoon een lege cornflakesdoos waar ik gaatjes in heb geprikt, alleen dat werkt voor geen meter, de cakepops worden topzwaar waardoor heel je glazuur eraf druipt of tegen een andere cakepop aan gaat plakken. In mijn volgende blog zal ik een creatie laten zien :)

Voor nu; iedereen een fijne avond!

1 opmerking:

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!