maandag 17 februari 2014

Mijn witte paleisje

Yes yes yes, weten jullie mijn bericht nog over het opknappen van de gang waar ik mee bezig was? Nou, die is nog laaaaaaaang niet klaar, maar ik ben verder gegaan met de woonkamer. Ik wilde dat het een verrassing bleef, dus ik heb er niks over gezegd of over geblogd. Wow, da's moeilijk joh, mijn mond dichthouden. Dat is écht niets voor mij.
Woensdag ben ik met de roze muur begonnen. Boekenkast leeghalen en wegtrekken, overal tape plakken en schilderen maar. Oh, met één muur werd het hier al zoooveel lichter en toen was nog niet een kwart gedaan. Kan je nagaan ;) De dagen erna waren de andere muren aan de beurt. En ik heb eindelijk mijn kaartenrek op kunnen hangen. Kunnen jullie je voorstellen dat die muur donkerpaars was? Gaaf zo hè?
Deze muur was knalroze ;) En en en, mijn hertenkop hangt ook eindelijk, staat toch fantastisch. Ik heb de muren echt droog gekeken, zo graag wilde ik alles ophangen, whahaha. Er hangen ook nieuwe gordijnen, gewoon roze en dan wit kanten gordijnen erachter. Dat filtert het licht zo mooi.
Mijn broertje komt deze week het plafond schilderen, daar kan hij met zijn bijna 2 meter lange lijf íetsje beter bij dan ik ;)
Ik werd wel gestoord van de zooi hoor, ik kon niks meer vinden en niks stond meer op zijn plek. Vandaag heb ik alles opgeruimd en schoongemaakt en een plek gegeven. Voor morgen staat het schilderen van de keuken op de planning, want die moet ook nog. Die is nu paars met blauw en die wordt wit met roze of zo? Welk kleurtje erbij komt weet ik nog niet precies.
En nog een foto van de zijkant van mijn hertenkop, zo leuk :D Het is hier nu echt zoveel lichter in huis en het lijkt zelfs wel of het groter geworden is, maar dat kan natuurlijk niet.
Ik heb al bijna een week niet gehaakt nu en ik begin echt afkickverschijnselen te krijgen, misschien haak ik vanavond nog wel een stukje. Ik heb dé deken al wel over de bank gedrapeerd om te zien hoe de kleuren uitkomen en mijn deken is nu nóg mooier :D Net als alle andere spulletjes in huis trouwens, de kleuren lijken veel feller als alles wit is.

Ik blijf jullie spammen hoor, maar dan moet alles wel af zijn!
Fijne avond allemaal!

Liefs,
Lola



12 opmerkingen:

  1. Wauw! Ziet er echt super leuk uit allemaal!! De hertenkop is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D ben er nog wel even druk mee voordat het écht af is, maar dat komt allemaal goed!

      Verwijderen
  2. Dat heb je mooi gedaan, het ziet er echt als een paleis uit.
    Ja, en van donker naar licht maakt alle verschil. Je muur ziet er schitterend uit. ik kan alleen niet zo goed zien of het nu"wit" is of misschien een tikkeltje lichtroze. Het is in ieder geval goed gelukt.

    Je koesterhoekje met het schattige everzwijn-kussen-in-de-zetel doet het ook heel goed in dit interieur;
    Als je binnenkort HEEEEElemaal klaar bent, wordt het sowieso TOP.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Het is hier echt wit, zit RAL 9010 op de muren, maar we hebben een beetje een vreemde lichtinval :)
      Gaaf kussen hè? Ik vind hem zo mooi dat er niemand tegenaan mag zitten, het is meer voor de sier. Ik vind zo'n hoekje gewoon zo leuk en we hebben er de ruimte voor gelukkig.
      Ik heb nog véél meer leuke ideeën, dus er komen binnenkort weer foto's aan :D

      Verwijderen
  3. Nou zeg dat ziet er goed uit en zo gezellig!Die kussens ken ik,verkopen ze hier in het dorp ook in een winkel,zo gaaf zijn die!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh cool, dit kussen komt bij Nijhof vandaan, ik geloof dat ze er ook een kraaien-variant van hebben, die vind ik ook al zo mooi :D

      Verwijderen
  4. Whooow! Wat ziet je huis er zo anders uit zeg! Heb je je eetkamerstoelen inmiddels al geverfd eigenlijk?
    Liefs Mickey

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Mickey, gaaf zo hè? :D Ik ben andere eetkamerstoelen aan het verzamelen. Ik heb er nu al 2, maar die moeten nog geverfd worden. Je mag altijd komen kijken hoor, je herkent het hier echt niet meer terug!! Ik gebruik je krukje nog altijd met heel veel plezier!

      Verwijderen
    2. Hee, wat leuk! Een antwoord terug!
      Jij en wit, dat had ik echt niet aan zien komen ;) Hier ook bijna alles veranderd inmiddels, maar nog altijd veel wit. Fijn dat je er plezier van hebt. Ik heb afgelopen weken opgeruimd en zo'n 50% van mijn spullen weggedaan en/of verkocht :/ Dat ik ooit nog eens spullen weg zou doen is net als CherrieLola die haar huis wit!!!
      Wie weet kom ik wel eens kijken! Ik heb mijn blog niet meer, helaas. Wel sinds kort actief op IG. www.instagram.com/gras_vd_buren
      Liefs Mickey!

      Verwijderen
    3. Whahaha, dat had ik ook nooooooit gedacht hoor, maar ik kreeg het ineens op mijn heupen, whahaha. Hou je nog steeds van okergeel? Maar inderdaad, jij en een leeg huis is ook een enorme verrassing :D
      Ik ga meteen je instagram bekijken!
      Liefs,
      Lola

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!