vrijdag 28 maart 2014

Bandana's en Pannenkoekendag

Vanmorgen heb ik even snel een bandana voor mezelf in elkaar geflanst. Gewoon twee vierkante lapjes met de verkeerde kant van de stof op elkaar lekker, vaststikken, binnenste buiten draaien en nog een stiksteekje langs de randjes. Klaaaaar! Zo simpel kan het zijn. Ik draag met liefde een bandana, zou ze het liefst elke dag omdoen, maar er zijn mensen die het niet zo mooi vinden ;) Maar goed, ik ben blij met het resultaat en ik heb er een van mijn favo lapjes voor gebruikt. Met jawel, kersjes, zoals jullie kunnen zien. Ik heb er ook een paar stukjes van in mijn gordijn verwerkt en nu is het lapje niet meer dan een zielig hoopje draadjes, whahaha. Ik wil er nog veel meer gaan maken, ik heb er nu al een heleboel hoor, maar dat zijn wel een beetje de standaard dingen, ik heb maar 3 'aparte'

Én vandaag is het Pannenkoekendag, ook al doen ze er op de school van mijn zoon niks mee, ik bak hier thuis gezellig pannenkoeken :) Ik blij, zoon blij, iedereen blij. Gebruik alleen wel van dat beslag waar je alleen nog maar water bij hoeft te doen, want ik ben niet in het bezit van geduld om het beslag te maken, shame on me. Whahaha. Doen jullie ook mee met Pannenkoekendag?
Gister gingen we door het park terug naar huis en zag ik deze vlaggetjes hangen, ik werd er zo vrolijk van dat ik wel een foto móest maken. Ik moet me alleen toch is aanwennen om gewoon mijn camera mee te nemen in plaats van alle foto's met mijn telefoon te maken. Het stomme is nog wel dat ik altijd een cameratas bij me heb, alleen de camera zit er amper in, whahaha. Af en toe ben ik echt een kluns ;)

Fijn weekend allemaal en geniet van het mooie weer!
Liefs,
Lola


5 opmerkingen:

  1. ♥ lovely! Happy Weekend, my friend! xxx Riitta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh ik vind je badana echt helemaal geweldig!! :) Door jou blogjes begint het bij mij steeds meer te kriebelen om een naaimachine aan te schaffen hihi !!
    Fijn weekend!
    Liefs Angel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :D Ik hou echt van bandana's! Maarreh, ik zou zeggen; schaf ook een naaimachine aan :D
      Liefs,
      Lola

      Verwijderen
  3. Je bandana is geweldig zo met die kersjes. En heel handig als je in de keuken staat. Pannenkoeken heb ik gister niet gebakken, doe dat eigenlijk nooit meer. Sinds de kinderen het huis uit zijn en mijn kleinkind er niet van houd. Tja voor mezelf doe ik zo iets niet meer. Die vlaggetjes, heerlijk feestelijk gezicht. Zelf weer bezig met een gehaakte versie.
    Een heel fijn zonnig weekend toegewenst
    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt :D Ik draag ze gewoon voor de lol omdat ik bandana's zo leuk vind :)
      Oh, wat jammer zeg, dat je kleinkind niet van pannenkoeken houdt, mijn zoon is er gek op. Net als op wentelteefjes, daar wil hij zelfs altijd op trakteren :)
      Ben benieuwd naar je gehaakte vlaggetjes!

      Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!