donderdag 4 april 2013

Nog meer tutteldoekjes en kasten

Nog even een sneak preview van mijn regenboogkussenhoes :D De voorkant is nu gelukkig af, vanmorgen meteen nieuwe witte katoen gekocht. Ik kon toch echt niet verder zonder ;)
Ik bewaar alle haakprojecten in een prachtig blik met bloemen, die heb ik voor mijn verjaardag van mijn man gekregen. En ik vind het zo gezellig staan ^^ Eigenlijk wil ik zaterdag even naar de lapjesmarkt in Utrecht, dan kan ik van het weekend mijn kussen al afmaken. Maar ik denk dat ik dat niet ga redden. Ik ben veel te druk.

Verder ben ik ook nog begonnen aan een nieuw tutteldoekje, met een konijntje met hele lange oren er op en het doekje zelf in regenboogkleuren. Als het af is zet ik het patroon op mijn blog natuurlijk. Ik ben echt dol op regenboogkleuren, je vind ze overal in ons huis terug. Maar roze is en blijft toch wel mijn grote favoriet hoor, in alle tinten die er te vinden zijn.
Gister had ik het over mijn buffetkast, weten jullie nog?
Kijk, deze kleur moet ie worden. Gaaf hè? Ik weet zo ontzettend zeker dat het fantastisch zal staan. En het zal veel lichter worden in onze keuken. (de architect is een raam vergeten te tekenen in de keuken, dus het is er altijd heel erg donker) Zo'n spiegel vind ik ook waanzinnig mooi, maar daar hebben we écht geen plek meer voor, ons huis staat vol. Nou ja, niet overvol hoor, maar als er nog veel meer bij komt kan je niet meer leuk wonen. Gelukkig hebben we veel bergruimte, dus ik kan veel afwisselen ;)

Fijne avond allemaal! Ik ga lekker haken en mijn favo film, Intouchable, kijken :D

Liefs,
Lola

2 opmerkingen:

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!