maandag 22 april 2013

Laat de lente maar komen!

Wow, de natuur staat echt op uitbarsten, prachtig vind ik dat! Dit weekend zijn we in Limburg geweest en we hebben een heel eind gewandeld en foto's gemaakt. Op een zondag nog wel, hoe burgerlijk ;) Maar het was geweldig.
Ik heb het hele weekend niet gehaakt, ik kreeg bíjna afkickverschijnselen, whahaha. Vandaag heb ik de schade weer ingehaald en een tandje bijgezet. 
Heb alleen nog geen witte wol gekocht, want daar had ik geen tijd voor. Ach ja, nou moet ik morgen naar de wolwinkel en dat is geen straf hoor. Nu maar hopen dat ik het braaf houd bij wat ik nodig heb, ik moet me altijd inhouden om die winkel niet leeg te kopen ;)
Oooh, ik barst echt nog steeds van de ideeën, mijn hoofd loopt er gewoon van over. Midden in de nacht word ik wakker met een idee en dan móet ik het gewoon opschrijven voor ik weer rustig kan gaan slapen ;)

Gister heb ik van mijn mams ijsbloemen gekregen voor op het balkon. Dat vind ik echt supermooie bloemen. En ik vind het zo grappig dat ze echt gaan slapen zodra het donker is. Mijn zoon snapt daar echt niks van. Vanavond heb ik er nog potgrond en fuchsia's bijgehaald, dus morgen kan ik aan de slag op het balkon. Nou ja, alleen puinruimen en mijn plantjes in de aarde zetten. Het echte opknappen moet nog steeds gebeuren. Een zelfgemaakte bank van steigerhout over de hele breedte van het balkon lijkt me ook wel wat. En dan gehaakte matraskussens erop leggen. Ik heb al wel een zakje 'wilde bloemen-zaadjes' over de reling leeg gestrooid. Als ik dan naar beneden kijk heb ik wat moois te zien. Alleen moeten ze dan wel gaan bloeien, maar dat is afwachten.

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Lola6 opmerkingen:

 1. ♥ oo, lovely flowers! Happy day for you! xxx Riitta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hè die ontluikende natuur. Veel plezier met wol winkelen.Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, echt prachtig :D De kersenbloesem bij ons in de straat begint nu ook op te komen, dat vind ik zó mooi!

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 3. Ooooh ik herken zoooo wat je zegt! Ik heb het zo vaak, dan kan ik gewoon niet slapen van enthousiasme, alle ideeën borrelen dan een voor een omhoog! Daarom heb ik gewoon heel veel lijstjes naast mijn bed liggen;) ik heb van de week zelfs een verdeling gemaakt van een lijstje 'wil ik binnenkort doen/maken' en 1 met 'lange termijn ideeën' anders loopt mijn hoofd over denk ik! Mooie bloemetjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh gelukkig, dan ben ik niet de enige! Wat een slim idee zeg, om onderscheid te maken in de lijstjes en om überhaupt een lijst naast mijn bed te leggen. Dat ga ik ook doen :D
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!