dinsdag 2 april 2013

Labels en een sneak preview

Jaaaaa, daar zijn ze dan! Mijn labels zaten vandaag in de brievenbus :D Dus vanaf nu te vinden in al mijn haakwerk. Oh, ik ben er zó ontzettend blij mee. En het is precies zo geworden als hoe ik het in mijn hoofd had. Werkelijk briljant toch? In het echt zijn de letters knalroze en de ondergrond zachtroze trouwens, maar  ik heb de foto bij kunstlicht gemaakt ;)

Vanmiddag ben ik nog even bij mijn favoriete wolwinkel geweest, oh my, wat een wolhalla daar zeg! Echt alles wat ik leuk vind verkopen ze daar. Zelfs het gouddraad waar ik naar op zoek was ^^ En er loopt daar een zwarte kat rond die altijd in is voor een potje kroelen, echt een schatje hoor. Mijn zoon baalt altijd als ik daar alleen ben geweest, want hij is gek op die kat ;)
Maar goed, terug naar het gouddraad. Ik had het nodig voor mijn give-away, en hieronder nog even snel een sneak preview.
Leuk hè? Ze zijn nog steeds te winnen ;) Je hoeft alleen maar hier een berichtje achter te laten en volger te worden. Ik hoef er nog maar 2 te maken en dat doe ik tussen mijn projecten door. Heerlijk klusje voor als je niks te doen hebt.

Oh, én ik heb sinds vandaag een account op Pinterest en wat was het een enorm leuke verrassing dat er al werk van mij gepind is zonder dat ik er weet van had! Ik werd er helemaal vrolijk van toen ik het vanmiddag zag, whahaha. Waar een mens al niet blij van kan worden ;) Maar ik nodig iedereen van harte uit om me ook daar te volgen en mijn haaksels te blijven pinnen.

't Is maar een korte blog, maar mijn zoon is om 18.30 ziek naar bed gegaan en ik heb nu oren op steeltjes ;)

Fijne avond allemaal!

Liefs,
Lola

2 opmerkingen:

 1. Beterschap met je zoon.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Hij zal morgen wel een stuk opgeknapt zijn. Het is voor een groot deel vermoeidheid.

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!