woensdag 3 april 2013

Regenboogkussen en servies

Vrolijke kleurtjes hè :D Ik ben bezig met een regenboogkussen. Gewoon een simpele granny square, maar hij wordt echt enorm. Ik moet nog een toer of 8. De achterkant maak ik van stof zodat het een woonkussen wordt. 60x60 moet genoeg zijn :) In ieder geval voor mijn zoon die zo graag op de grond tegen de verwarming aan zit.
Nu moeten jullie niet denken dat we geen plek hebben voor hem om te zitten (we hebben een enorme bank) hij zit gewoon écht graag op de grond. Ik moet er zelf niet aan denken, maar toch, whahaha.

Ik merk wel dat ik nu veel en veel sneller haak dan anderhalf jaar geleden. Toen deed ik twee weken over het haken van een granny van 30x30. Oh, de horror, ik moet er nu écht niet meer aan denken. Nu zou ik zelfs een deken kunnen haken. Dat wil ik ook wel hoor, ik weet alleen niet wat ik wil. Wat een luxeprobleem hè ;)

Maandag ga ik gezellig met mijn schoonzusje naar Amsterdam. Even een tripje naar de Noordermarkt of de Albert Cuyp, of misschien wel allebei :D Oh, ik vind het heerlijk om daar te zijn en ik vind er altijd zulke leuke schatten. Wat dat betreft heeft mijn zoon het niet van een vreemde hoor, die verzamelt ook alles. Een echte ekster, net als zijn moeder ;)
Gelukkig is hij weer opgeknapt, ik denk echt dat het vermoeidheid was, want vanmorgen stond hij al lachend naast zijn bed. Heel fijn dat hij bijna nooit echt ziek is. Hooguit is een keer verkouden.
Ik heb een kleine collectie van mijn servies weer netjes gerangschikt in de buffetkast. Mijn servies is echt mijn trots. De buffetkast ook. Die is zwart en wil ik dolgraag verven. Eerst wilde ik hem mintgroen maken, maar ik heb nu weer een ander idee in mijn hoofd. Roze moet het worden, tussen knalroze en oudroze in. Er is alleen één probleem; mijn man vind dat schuwlelijk. In wat voor kleur ik het ook zou doen -_- Ik heb hem nog steeds niet over kunnen halen. Bummer! Ik heb werkelijk al elk argument aangedragen wat hem zou kunnen overhalen, maar het wil niet baten ;)
Hebben jullie nog tips? Whahaha

Het is zelfs nog woensdag bakdag vandaag, ik heb heerlijke brownies in de oven staan. Ik twijfel alleen nog of ik er nog glazuur overheen zal doen of alleen een flinke dot slagroom. Dat is misschien net zo lekker.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lola

2 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk al die vrolijke kleuren.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :D Ik ben er zelf ook heel blij mee. Ik wil nog 3 kleuren er bij en ik had al een haakavondje in het vooruitzicht, maar mijn witte katoen blijkt op te zijn ;)
   Ach ja, heb ik een goed excuus om morgen weer naar de wolwinkel te gaan, whahaha.

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!