donderdag 25 april 2013

Afscheid en een kersjesslinger

Snoezige soesjes hè? Hier heeft mijn zoon vanmiddag op getrakteerd op school. Hij gaat naar een nieuwe school toe :) Normaal ben ik heel erg van het zelf dingen bakken, maar daar had ik nu geen tijd voor. Dus werden het Koningssoesjes, voor mijn eigen Prins :D Gelukkig vielen ze erg goed in de smaak, al waren ze wat gesmolten.
Toch wel raar hoor, dat dit zijn laatste échte dag was, morgen hebben ze de Koningsspelen en om afscheid te nemen tijdens een feestdag vind ik een beetje raar. Alle aandacht moest natuurlijk wel naar mijn zoon uit gaan, whahaha. Hij gaat het vást heel erg naar zijn zin hebben op zijn nieuwe school en daar gaat hem om.
Deze kersjesslinger heb ik tussendoor nog even gehaakt, ik word er zo vrolijk van :D Ze hangen nu aan de bloembakken op het balkon zoals jullie kunnen zien, maar ik haal ze er zo weer af en dan hang ik ze binnen. Ik wil niet dat ze van kleur verschieten. En een slinger vastzetten met schilderstape werkt ook niet errug handig kan ik je vertellen. Helemaal niet als het waait. En dat doet het hier vaak, heel vaak.

Dan ga ik me nu maar vast voorbereiden op morgen, ik ga meehelpen met de sponsorloop. Al vraag ik me nu toch ernstig af waar ik aan begonnen ben, aangezien de temperatuur morgen tot het vriespunt schijnt te dalen ;)

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Lola5 opmerkingen:

 1. Dat zijn idd snoezige Soezen. En je kersjes slinger ziet er erg vrolijk uit. Veel plezier morgen bij de koningsspelen. ( neem een wame jas en termoskan thee mee voor als je het koud hebt.)
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :D
   Dat is eigenlijk wel een goede tip, want alle activiteiten zijn buiten gepland.
   Liefs,
   Lola

   Verwijderen
 2. wat een heerlijk uitziende soesjes

  ik kom jou ook gezellig volgen via blog lovin en blog leeslijst

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig dat je me ook volgt nu :D

   Die soesjes kan je nu bij de Appie kopen ;)

   Liefs,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!