maandag 4 maart 2013

Een nieuwe naam en tutteldoekjes

Goedemorgen op de eerste lentedag van het jaar! En bij de lente horen nieuwe dingen nietwaar? Daarom een  nieuwe naam; LolaIsHooked. En aan een nieuwe layout wordt hard gewerkt! Ik ben toe aan iets nieuws, maar ik weet nog niet precies wat. Het houd me al dagen bezig intussen.

Bij de lente hoort ook een grote schoonmaak en die ga ik deze week houden. Ons huis moet van onder tot boven geschrobd en geboend worden. Ik krijg er al helemaal voorjaarskriebels van. En zo sla ik twee vliegen in één klap, want aanstaande zaterdag vier ik mijn verjaardag ;) En en en, dan kan eindelijk mijn droom uitkomen; de boekenkast omtoveren tot haakkast. Ik kan niet wachten tot ik al mijn katoentjes op kleur gesorteerd in de kast zie liggen. Klaar om gebruikt te worden voor nieuwe projecten.

Ik ben nog steeds heel erg druk aan de haak hoor, dat is gelukkig niet veranderd. Ik ben werkelijk verslááfd aan haken, vandaar ook mijn naam. Wil wel meer blogs posten, dat is echt mijn voornemen. Nou is dat al vaker mijn voornemen geweest, maar het komt er vaak gewoon niet van. En dat terwijl ik het zó leuk vind om te schrijven over wat ik allemaal doe.

Intussen ben ik druk bezig met het haken van slingers, en ik ga vanmiddag aan een krans beginnen. Ik heb er al een mooi plekje voor uitgezocht, zodat ik er de hele dag van kan genieten en instant vrolijk word zodra ik de woonkamer binnen kom 's morgens :D


Dit tutteldoekje heb ik vorige week voor een ontzettend schattig baby'tje gehaakt. Ik dacht dat het een klein ding zou zijn, maar als je dan een babyhoofdje er naast ziet, is het ineens enorm. Het lijkt onderhand wel een deken, whahaha. Het patroontje heb ik zelf bedacht en ik ben best trots op het resultaat. Ik heb gedacht en gedaan en gehaakt en weer alles uitgehaald tot het precies naar mijn zin was. Dat heeft me ongeveer 86 pogingen gekost, maar dan heb je ook wat ;)
Ik zal het patroon nog op mijn blog plaatsen, zodat jullie er allemaal van kunnen genieten.

Nou, ik ga an die arbeit. want ik heb nog een hele hoop te doen.
Fijne dag allemaal!! 
2 opmerkingen:

 1. Hey, waar kan ik het patroontje hier van vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, het patroon staat hier;
   http://lolaishooked.blogspot.nl/2013/03/patroon-uiltjestutteldoekje.html
   Maar je kunt ook de zoekbalk in mijn blog gebruiken :)

   Groetjes,
   Lola

   Verwijderen

Bedankt voor de leuke reacties, ik lees ze allemaal met heel veel plezier!